Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping Drenthe 2023

Natuurrijke Camping Drenthe 2023 voor jong en oud

Bent u op zoek naar een prachtige vakantiebestemming in Nederland voor 2023? Dan is Camping De Vledders de plek voor u! Deze prachtige camping aan De Drentsche Aa beschikt over ruime kampeerplekken en uitstekende faciliteiten. Laat u verrassen door dit pareltje in Drenthe. Boek uw camping Drenthe 2023 voor een fijne vakantie!

De beste faciliteiten

Camping De Vledders beschikt over uitstekende faciliteiten. De camping is uitgerust met mooi sanitair, dat gratis gebruikt kan worden door alle gasten. Daarnaast is er een Wifi-verbinding aanwezig. Ook beschikt Camping De Vledders over eigen horeca, een wasserette en een campingwinkel. U ziet het: de camping in Drenthe biedt ook in 2022 alles wat u nodig heeftt voor een heerlijke vakantie in Drenthe.

Activiteiten op de Camping in Drenthe in 2023

Naast uitstekende faciliteiten biedt onze kindercamping Drenthe ook heel veel leuke activiteiten. Tijdens de schoolvakanties biedt de camping een leuk animatieprogramma aan voor kids van alle leeftijden. Daarnaast kan er lekker geknuffeld worden met pony's op de ponybaan. En heeft u zelf een pony? Die mag u gewoon meenemen! Hij kan heerlijk door de weide rennen, en kan verblijven in de stallen. Naast de camping ligt een natuurlijke recreatieplas. Hier kan men vissen, maar ook lekker zwemmen of varen. Zo kan iedereen zich uitstekend vermaken.

 Aan het kijken voor een vakantie Drenthe 2023? Lees meer over de mogelijkheden op onze camping Drenthe 2023!

 

Wat is er in de omgeving te doen?

Camping De Vledders ligt in de buurt van provinciehoofdstad Assen. Assen staat bekend om het TT Circuit, maar heeft nog veel meer te bieden. Zo kunt u er naar het Drents Museum om wat te leren over de provincie of een kijkje nemen op Landgoed Valkenstijn, een prachtige, groene oase in Assen Oost. Heeft u geen zin in een stadsbezoek, dan heeft de provincie Drenthe meer dan genoeg natuurlijke alternatieven. Maak een wandeling over het Pieterpad (deze komt direct langs de camping) of plan zelf uw route door bossen, heide, vennetjes en akkerlanden. Vanaf de camping in Drenthe in 2023 kan het allemaal!

Kom naar de Camping Drenthe 2023

Er is heel veel te zien en te doen in Drenthe en op onze Natuurcamping. Genoeg reden om de camping in Drenthe in 2023 te bezoeken. Dus reserveer uw plekje op de camping, en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie in de mooiste provincie van Nederland.

Boek uw plek op de camping in Drenthe 2022

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen