Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Over ons

Graag stellen wij ons even voor: wij zijn Thomas van Noort en Marianne Glas en runnen sinds 1 januari 2019 camping de Vledders. Onze camping in het Nationaal Park Drentsche Aa heeft een van de mooiste kampeerterreinen in Nederland en daar zijn wij trots op. Het terrein maakt onderdeel uit van boerderijlandgoed 'de Vledders', waar onze natuurcamping haar naam aan te danken heeft. Bij ons kampeert u zoals het bedoeld is: zonder poes-pas, midden in de prachtige natuur, met fijne voorzieningen

Familiebedrijf

Camping de Vledders is een echt familiebedrijf met een rijke historie die terug gaat naar de 19de eeuw. Marianne (geb. 1976, 4de generatie) is opgegroeid met de camping. Als kind speelde ze altijd op de camping en deed ze mee met de animatie. Later heeft ze ook haar steentje bijgedragen door te helpen met de schoonmaak en receptiewerk. Samen met haar zus heeft ze het ‘ponyrijden’ opgezet. Dit onderdeel is nog steeds populair en een sterk onderscheidend element van de camping, samen met de recreatieplas en het Nationaal Park Drentsche Aa. Om het familiebedrijf voort te zetten zijn wij in 2015 met onze 4 kinderen (Stijn, Wout, Teun en Bram) van Meppel naar Schipborg verhuisd. Na een periode van 4 jaar intensieve samenwerking met Jan en Geertje Glas is het bedrijf in 2019 overgedragen. Het bedrijf is inmiddels dus in handen van de 4de generatie.

Ontdek alle faciliteiten

Ontdek onze historie

In de loop der jaren is het bedrijf meegegaan met de tijd, maar heeft daarbij altijd een eigen visie en karakter gehouden. We zijn een natuurgerichte camping met goede basisvoorzieningen en faciliteiten. We richten ons op de sportieve kampeerders die van het échte buitenleven genieten. Kampeerders die even weg willen van de drukte van alle dag en bij ons genieten van de rust, ruimte, comfort, relatieve eenvoud en prachtige natuur. Zowel op de camping als in de directe omgeving van het Nationaal Park Drentsche Aa en Geopark de Hondsrug. De beleving van natuur, kleinschaligheid, rust en persoonlijke gastvrijheid staan bij ons voorop. 

We begroeten u graag persoonlijk op onze mooie en gezellige groene camping.

Marianne Glas en Thomas van Noort

 

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen