Een echte natuurcamping in Drenthe

Natuurcamping Drenthe

Prachtige natuurcamping Drenthe

Eigenlijk komt in alles naar voren dat de Vledders een echte natuurcamping in Drenthe is. Een prachtige natuurlijke recreatieplas, een manege of wandelingen en excursies door de natuurgebieden. Waar mogelijk wordt de natuur betrokken bij de activiteiten en het verblijf.

Natuurcamping voor jong en oud

Op en in de omgeving van onze natuurcamping is veel te beleven voor jong en oud. In spannende attracties gaan bij een pretpark, dieren spotten in de dierentuin of terug in de tijd met de Hunebedden. Dit is slechts een klein aanbod van de leuke uitstapjes die te doen zijn bij onze natuurcamping in Drenthe.

Kom naar onze natuurcamping in Drenthe!

Waar slaapt u?

De keuze is reuze bij Camping de Vledders. Met onze accommodaties is aan elke vakantieganger gedacht. Want u nou gaat kamperen, een luxe accommodatie wilt, op doorreis bent of met een groep komt, er is altijd iets voor u bij!

Nieuw en hip, onze  Hippe Kip caravans zijn ouderwetse Kip caravans, in een nieuw jasje. Tijden veranderen en ook kamperen wordt steeds moderner.

Avontuurlijk en stoer kamperen, dát doe je in een Safaritent! De Safaritent zijn van vele gemakken voorzien en stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen.

Sfeervolle hutjes, de Zweedse Stuga’s! Ideaal voor een kort verblijf als u op doorreis bent.

Hebt u een familieweekend, een weekend met vrienden of bent u op zoek naar een locatie voor een kamp van school of een vereniging? Wij beschikken over twee mooie groepsruimtes.

Ontdek onze verhuurmogelijkheden

Animatie
Ponyrijden
Nationaal Park
Recreatieplas
Verhuur
Actieve ontspanning