Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Leukste natuurcamping in Drenthe

Eigenlijk komt in alles naar voren dat de Vledders een echte natuurcamping in Drenthe is. Een prachtige natuurlijke recreatieplas, een manege of wandelingen en excursies door de natuurgebieden. Waar mogelijk wordt de natuur betrokken bij de activiteiten en het verblijf.

Natuurcamping voor jong en oud

Op en in de omgeving van onze natuurcamping is veel te beleven voor jong en oud. In spannende attracties gaan bij een pretpark, dieren spotten in de dierentuin of terug in de tijd met de Hunebedden. Dit is slechts een klein aanbod van de leuke uitstapjes  die te doen zijn bij onze natuurcamping in Drenthe.

Natuurcamping Drenthe

Waar wilt u slapen?

De keuze is reuze bij Camping de Vledders. Met onze accommodaties is aan elke vakantieganger gedacht. Want of u nou gaat kamperen, een luxe accommodatie wilt, op doorreis bent of met een groep komt, er is altijd iets voor u bij!

Geniet van de ruimte op een prachtige locatie nabij de bosrand! Een Vledderstent is een 4 à 5 persoons tunneltent met een riante leef- en slaapruimte en een grote luifel.

Avontuurlijk en stoer kamperen, dát doe je in een Safaritent! De Safaritent zijn van vele gemakken voorzien en stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen.

Sfeervolle hutjes, de Zweedse Stuga’s! Ideaal voor een kort verblijf als u op doorreis bent.

Heeft u een familieweekend, een weekend met vrienden of bent u op zoek naar een locatie voor een kamp van school of een vereniging? Wij beschikken over twee mooie groepsruimtes.

Kom naar onze natuurcamping in Drenthe!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen