Faciliteiten

Camping in Drenthe met hoge basiskwaliteit

We zijn een kampeerterrein met een hoge basiskwaliteit, zonder de ambitie luxe te willen zijn. Door de ANWB/ADAC zijn we gewaardeerd met 4 sterren.

Uitstekend sanitair

Het sanitair gebouw is comfortabel en compleet, volledig betegeld met ruime douches/wc’s. Het gebruik van de douches/warm water is gratis. Voor minder validen en gezinnen hebben we speciale ruimtes (gezinsdouche met extra douches en speciaal sanitair) ingericht. Ook zijn er baby-rooms. En uiteraard stortplaatsen voor het chemisch toilet en voor campers. De gebouwen zijn voorzien van vloerverwarming.

Volop activiteit

Verdeeld over het gehele terrein zijn er verschillende speeltuinen. Hutten bouwen in het bos is toegestaan! Er is een groot voetbalveld, basketbalveld, tafeltennistafels, volleybalveld etc. en een buitenmanege voor paardrijden. Voor zwemmen is er de natuurlijke recreatieplas en op 2 km. afstand het subtropisch zwembad Aqualaren in Zuidlaren. Kaartjes zijn met korting te koop bij de receptie.

WIFI

Op het hele terrein is het mogelijk internet te ontvangen middels een WIFI aansluiting.

Gezellig terras

Voor de snelle hap hebben we een snackbar. Gezellig terras voor een kopje koffie met appelgebak of een lekker ijsje. Op loopafstand bevindt zich een restaurant met een uitstekende kaart. 

Winkel

Onze winkel kent een ruime sortering, met ’s morgens vroeg verse warme broodjes en de krant. Een compleet ontbijt is ook mogelijk.

Wasserette

En mocht u er niet aan kunnen ontkomen, onze wasserette met wasmachines, droogtrommels, centrifuge en een strijkplank met strijkijzer helpt u.

Camper Service Plaats

Speciaal voor camperaars hebben we een Camper Service Plaats. Op deze plaats kan de vuilwatertank van de camper geleegd worden, en de camper weer voorzien worden van vers en schoon water. Campinggasten kunnen kosteloos van deze service gebruik maken.

Stal / weide

Neemt u paard/pony mee? Ze kunnen bij ons op stal en/of in de wei. En voor het rijden is er een buitenmanege en een prachtig en veilig uitrijgebied in het Nationaal Park.

Ponyrijden
Actieve ontspanning
Verhuur
Animatie
Recreatieplas
Nationaal Park