Menu

Safaritent

Kamperen was nog nooit zo stoer en avontuurlijk! Op ons kampeerterrein vindt u compleet ingerichte comfortabele Safaritenten. De robuuste sfeervolle tenten zijn gemaakt van oersterk canvas en houten palen.

Zo'n mooie robuuste tent verdient natuurlijk ook een mooi plekje op de camping . De Safaritenten staan daarom prachtig gelegen langs de bosrand en nabij het strand op de kampeerplekken C7, C8 en C9!

Sfeervolle inrichting

De Safaritent staat op een houten vlonder die met palen in de grond is geslagen. De vlonder is ruim opgezet waardoor er een mooi overdekt terras is gecreëerd. De tent is aan de binnenkant stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen. Tevens is de Safaritent van alle gemakken voorzien. Er zit geen beddengoed (hoeslaken, kussensloop en dekbed/slaapzak) bij. Dit moet u zelf meenemen of kunt u er als optie bij huren. 

Bekijk hier de volledige inventaris.

En 's avonds... dan kunt u heerlijk onder de luifel heerlijk ontspannen in de comfortabele schommelbank. Met een klein kacheltje is het ook in het voor- en naseizoen goed vertoeven in de Safaritent. 

De Safaritent op kampeerplek C9 is geschikt voor 6 personen (2 volwassenen en 4 (kleine) kinderen). Deze tent heeft een extra kinderstapelbed.

Terug naar overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen