Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Ponyrijden

Ponyrijden is vriendjes maken. Aaien, strelen, poetsen, hoefjes uitkrabben. Wíe wil niet troetelen? En de pony's verheugen zich erop. We hebben 7 pony’s: Noortje, Toby, Tonko, Bonnie, Teun, Max en Rosa! In het hoogseizoen is ponyrijden een vast onderdeel van ons animatieprogramma. Elke dag (behalve zondag) kunnen kinderen ponyrijden. Bekijk hier ons programma van ponyrijden in de vakanties.

Wandelen met de shetlander

Kleinere kinderen kunnen onder begeleiding rondjes rijden in de buitenmanege. Of onze shetlanders Teun of Fleur huren en hobbelend op zijn rug een half uurtje rond het kampeerterrein wandelen. Een echt avontuur!

Een lesje of mooie buitenrit?

De beginnende en meer geoefende ruiters en amazones kunnen zich opgeven voor een ponyles van een half uur. En kun je al echt goed rijden dan mag je mee op buitenrit. Op de rug van je vriendje of vriendinnetje door de bossen en over de heide. Het heerlijke gevoel van vrijheid.

Helpen met poetsen

Voordat het ponyrijden begint mag iedereen helpen met het poetsen van de pony's. De ervaren ruiters mogen meehelpen met de pony's uit de wei halen, opzadelen en begeleiden.

Heb je een eigen pony?

Wat leuk! Neem deze dan met alle plezier mee. Onze camping met manege heeft genoeg stallen en weilanden waar u uw pony kunt stallen. Beleef samen een avontuurlijke topvakantie.

Faciliteiten overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen