Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Ponyrijden

Ponyrijden is vriendjes maken. Aaien, strelen, poetsen, hoefjes uitkrabben. Wíe wil niet troetelen? En de pony's verheugen zich erop. We hebben 9 pony’s voor de camping: Noortje, Toby, Tonko, Bonnie, Teun, Mini, Vlekje, Balou en Lena! Hier kun je alvast kennismaken met onze pony's. In het hoogseizoen is ponyrijden een vast onderdeel van ons animatieprogramma. Elke dag kunnen kinderen ponyrijden.

Bekijk hier ons programma van ponyrijden:

Ponyrijden juni en juli

Ponyrijden zomervakantie

Maak hier alvast kennis met onze pony's:

Pony's camping de Vledders

Wandelen met de shetlander

Kleinere kinderen kunnen onder begeleiding rondjes rijden in de buitenmanege. Of onze shetlanders Teun of Rosa huren en hobbelend op zijn rug een half uurtje rond het kampeerterrein wandelen. Een echt avontuur!

Een lesje of mooie buitenrit?

De beginnende en meer geoefende ruiters en amazones kunnen zich opgeven voor een ponyles van een half uur. En kun je al echt goed rijden dan mag je mee op buitenrit. Op de rug van je vriendje of vriendinnetje door de bossen en over de heide. Het heerlijke gevoel van vrijheid.

Helpen met poetsen

Voordat het ponyrijden begint mag iedereen helpen met het poetsen van de pony's. De ervaren ruiters mogen meehelpen met de pony's uit de wei halen, opzadelen en begeleiden.

Heb je een eigen pony?

Wat leuk! Neem deze dan met alle plezier mee. Onze camping met manege heeft genoeg stallen en weilanden waar u uw pony kunt stallen. Beleef samen een avontuurlijke topvakantie.

Faciliteiten overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen