Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Vakantie Drenthe

Heerlijk op vakantie in Drenthe

Op zoek naar een camping voor uw vakantie in Drenthe? Camping De Vledders is wat u zoekt! Vlakbij de Drentsche Aa en Assen belooft een vakantie op camping De Vledders er één te worden om nooit te vergeten. Met uitstekende faciliteiten op de camping, waaronder modern sanitair, Wifi, een gezellig terras en een campingwinkel heeft u alle gemakken tot uw beschikking voor een geweldige vakantie Drenthe.

vakantie drenthe

Vakantie in Drenthe op een camping bij Assen

Camping De Vledders ligt in de buurt van provinciehoofdstad Assen. Camping de Vledders bij Assen kenmerkt zich door de vele mogelijkheden op het gebied van activiteiten en uitstapjes. Er is veel te doen, zoals:

  • Een bezoek aan het Drents Museum.
  • Een bezoek aan het gezelige winkelcentrum van Assen.
  • Een leuk animatieprogramma.
  • Wandelen in de omgeving van de camping.

Er is natuurlijk nog veel meer te doen. Voor een totaaloverzicht van alle activiteiten en uitstapjes kunt u kijken op de 'actief' en 'omgeving'-pagina's op de website. Naast de vele uitstapjes en andere activiteiten, kunt u op deze camping in Assen ook heerlijk ontspannen. De groene omgeving, luxe accommodaties en goede sanitaire voorzieningen maken van Camping De Vledders een vakantie in Drenthe waarin u heerlijk tot uzelf kunt komen.

Camping Schipborg

Camping De Vledders ligt in de Drentse plaats Schipborg. Dit plaatsje, aan de Drentsche Aa en het Zuidlaardermeer, is in de zomerperiode de ideale bestemming om lekker in natuurwater te zwemmen. Maar ook op de camping zelf is er gelegenheid tot zwemmen. Camping De Vledder is namelijk een camping met meer. Verder biedt het stroomgebied van de Drentsche Aa volop mogelijkheid tot wandelen en fietsen. 

Vakantiepark Drenthe bos

Wilt u vakantie vieren op een vakantiepark Drenthe in het bos? Paats uw caravan, tent of vouwwagen op een schitterende campingplaats tussen de hoge bomen van de Drentse bossen. Vier vakantie in Drenthe op een van de mooiste plekjes op steenworp afstand van de Drentse Aa. Op een groene plek geniet u van een prettige kampeerplek dichtbij het water. Want op ons vakantiepark Drenthe in het bos ligt een schitterende recreatieplas waar u kunt genieten van verkoeling in het water en het heerlijke zonnetje op het zandstrand.

vakantie drenthe

Tent huren tijdens uw vakantie Drenthe

Wilt u graag vakantie vieren in een tent, maar heeft u zelf geen eigen tent? Uw vakantie Drenthe wordt nu nog makkelijker gemaakt: u kunt een tent huren in Drenthe. Met de keuze uit verschillende tenten zit er altijd wel iets voor u bij. U kunt kiezen uit:

Zoekt u het wat knusser? Geen probleem. Er kan ook een Trekkershut gehuurd worden op Camping De Vledders. 

Uw vakantie Drenthe wordt pas echt uw ultieme vakantie als u hem kunt inrichten zoals u zelf wilt. En dat kan op Camping De Vledders. Met keuze uit kampeerplaatsen, Safaritenten, Trekkershutten en groepsruimtes weet u zeker dat er voor iedereen wel een goede accommodatie of verblijfplaats te vinden is.

Boeken!

Heerlijke verse broodjes 

Ontbijten zoals u dat wilt! Niets is lekkerder dan in de ochtend een heerlijke wandeling maken, om vervolgens uw kinderen blij te maken met heerlijke verse broodjes. In de campingwinkel vindt u een ruim assortiment aan eten en drinken. Als u voor 17:00 uur besteld, dan staat de volgende dag uw bestelling klaar. En dat is nog niet alles, want is iemand jarig? Verwen die persoon dan met een compleet ontbijt. Een verse jus d'orange, een warm croissantje, een eitje en lekker broodbeleg. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen