Vakantie Drenthe

Op zoek naar een camping in Drenthe? Camping De Vledders is wat je zoekt! Vlakbij de Drentsche Aa en Assen belooft een vakantie op camping De Vledders er een te worden om nooit te vergeten. Met uitstekende faciliteiten op de camping, waaronder uitstekend sanitair, WIFI, een gezellig terras en een campingwinkel heb je alle gemakken tot je beschikking.

Camping Assen

Camping De Vledders ligt in de buurt van provinciehoofdstad Assen. Camping de Vledders in Assen kenmerkt zich door de vele mogelijkheden op het gebied van activiteiten en uitstapjes. Er is veel te doen, zoals:

  • Een bezoek aan het Drents Museum.
  • Een bezoek aan het gezelige winkelcentrum van Assen.
  • Een leuk animatieprogramma.
  • Wandelen in de omgeving van de camping.

Er is natuurlijk nog veel meer te doen. Voor een totaaloverzicht van alle activiteiten en uitstapjes kun je kijken op de 'actief' en 'omgeving' pagina's op de website. Naast de vele uitstapjes en andere activiteiten, kun je op deze camping in Assen ook heerlijk ontspannen. De groene omgeving, luxe accommodaties en goede sanitaire voorzieningen maken van Camping De Vledders een vakantie in Drenthe waarin je heerlijk tot jezelf kan komen.

Camping Schipborg

Camping De Vledders ligt in de Drentse plaats Schipborg. Dit plaatsje, aan de Drentsche Aa en het Zuidlaardermeer, is in de zomerperiode de ideale bestemming om lekker in natuurwater te zwemmen. Maar ook op de camping zelf is er gelegenheid tot zwemmen. Camping De Vledder is namelijk een camping met meer. Maar ook het stroomgebied van de Drentsche Aa biedt volop mogelijkheid tot wandelen en fietsen. 

Je vakantie Drenthe wordt pas echt jouw ultieme vakantie als je hem kan inrichten zoals je zelf wilt. En dat kan op Camping De Vledders. Met keuze uit kampeerplaatsen, Safaritenten, Trekkershutten en groepsruimtes weet je zeker dat er voor iedereen wel een goede accommodatie of verblijfplaats te vinden is.

Tent huren Drenthe

Wil je graag vakantie vieren in een tent, maar heb je zelf geen eigen tent? Jouw vakantie in Drenthe wordt nu nog makkelijker gemaakt: je kan een tent huren in Drenthe. Met de keuze uit verschillende tenten zit er altijd wel iets voor je bij. Je kan kiezen uit:

Zoek je het wat knusser? Geen probleem. Er kan ook een Trekkershut gehuurd worden op Camping De Vledders. 

Ponyrijden
Nationaal Park
Verhuur
Actieve ontspanning
Recreatieplas
Animatie