Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Buiten spelen

Voor kinderen valt er veel te beleven op en rond ons kampeerterrein met bos, heide, zandverstuivingen, speelvelden en een recreatieplas. Op avontuur in de natuur met je eigen fantasie, leuker kan haast niet. Bij ons op de camping kunnen kinderen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in het water, visjes vangen, hutten bouwen en nog veel meer.

Speeltuintjes

Verdeeld over het gehele terrein liggen diverse speeltuintjes. Schommelen, glijden, wipwappen... Wat een pret! Bij het S-veld bevindt zich de grote speeltuin. Deze speeltuin is een grote zandbak met speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden: een klimtoestel met glijbaan, schommels, een nestschommel, wipwap, klimrekken en een speelhuisje met glijbaan. 

Sport en spel

Op het sportveld kan er lekker een balletje worden getrapt of kunt u mikken op de basket. Superleuk én sportief! We beschikken over een groot voetbalveld, een volleybalveld, tafeltennistafels en een basketbalveld. 

Verhuur trikers

Cool! U kunt mooie trikers huren op onze camping. Deze zijn erg geliefd onder de kinderen! Er is niks leukers dan heerlijk rondcrossen over het terrein en zo alle leuke plekjes ontdekken. 

Animatie

Naast dat kinderen zich bij ons uitstekend zelf kunnen vermaken, bieden we ook een aantal leuke laagdrempelige activiteiten aan. De animatieprogramma's kun je hier vinden.

Animatieprogramma's

Faciliteiten overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen