Nieuws

OPEN DAGEN

Geplaatst: 17-12-2017

Bent u zich aan het oriënteren op een kampeervakantie? Of wilt u graag een keer komen kijken? Met Pasen hebben we OPEN DAGEN, met allerlei leuke activiteiten. Een uitstekende mogelijkheid om sfeer te proeven, vragen te stellen, accommodaties te bekijken of een plekje uit te zoeken. Beide dagen staat de koffie klaar van 11.00 tot 16.00 uur. Vledder de Paashaas heet u van harte welkom! Kijk hier voor meer informatie.

Zuidlaardermarkt

Geplaatst: 12-10-2017

Op 17 oktober is de Zuidlaardermarkt in het centrum van Zuidlaren. Europa’s grootste paardenmarkt, een uitgebreide warenmarkt en dagenlang gezelligheid. Rond de Zuidlaardermarkt is het bijna een week lang feest in het dorp. Zo is er op de Grote Brink een kermis te vinden en staat de maandagavond en -nacht in het teken van de Zuidlaardernacht. Muziek en gezelligheid staan die nacht centraal. In het weekend is er volop vertier en gezelligheid: een hardloopwedstrijd kinderactiviteiten, vuurwerk, een muziekpodium en straattheater. Meer informatie: www.zuidlaardermarkt.eu

De Zuidlaardermarkt is zeker een bezoek waard!

Festival Amherst 2017

Geplaatst: 19-03-2017

72 Jaar geleden werden op 7 en 8 april 1945 ruim 700, vooral Franse, parachutisten gedropt boven Drenthe: code naam Operatie Amherst. Stichting Bevrijdingsfestival Zuidlaren organiseert in het weekend van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april in samenwerking met velen een groot bevrijdingsfestival met een zeer interessant en uitgebreid programma. Een weekend volop geschiedenis nabij ons kampeerterrein. Boeiend en interessant voor uzelf, kinderen en kleinkinderen.

Wij sluiten ons er graag bij aan met een all-in weekend arrangement voor het hele gezin voor slechts € 45,00. Nieuwsgierig geworden? Uitgebreidere info vindt u op: www.bevrijdingsfestivalamherst.nl

Op pad met een digitale gids

Geplaatst: 17-03-2017

Met de route app van AnnoDrenthe.nu wordt wandelen en fietsen een ware belevenis! Met deze app ontdekt u het landschap van de Drentsche Aa als het ware met uw eigen digitale gids. De routes in de app bevatten unieke verhalen, foto’s en filmpjes over interessante punten of bezienswaardigheden die u tegenkomt. Er is veel te vertellen over de prehistorie, de ijstijden, de hunebedden, de grafheuvels en de ontwikkeling van het Nationaal Park de Drentsche Aa. U wandelt of fietst door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en langs riviertjes. Onderweg maakt u kennis met de typisch Drentse brinkdorpen.

Wandelroutes van café naar café

Alle digitale routes van Geopark de Hondsrug die in de app zijn opgenomen, zijn voorzien van wandelcafé’s, zodat het mogelijk is om te wandelen van café tot café.

Meer informatie www.geoparkdehondsrugwandelcafes.nl en www.annodrenthe.nl

Nieuwe routewijzer voor wandelaars

Geplaatst: 28-12-2016

Onze burgemeester Eric van Oosterhout heeft in december de nieuwe handwijzer voor wandelaars onthuld. Het nieuwe 'Groot- Frieslandpad', 'het Pieterpad' en het 'Drenthepad' komen op dit punt tezamen. En laat dit punt nu pal aan de achterzijde van ons kampeerterrein liggen bij de brug over de Drentsche Aa. Voor de vele wandelaars is nu geen twijfel meer mogelijk; de afstanden naar o.a. Maastricht en het Duitse Leer (in Ost- Friesland) staan duidelijk aangegeven. Bij de één zal de moed in de schoenen zakken, voor de ander geeft het nieuwe energie. 

Wij zijn erg gelukkig met de vele (lange afstands-) wandelroutes langs en in de omgeving van ons terrein. Voor velen een reden om (meerdere nachten) bij ons te overnachten in een trekkershut, een Vledderstent, hippe Kip caravan of in een eigen kampeermiddel. Speciaal voor de wandelaars hebben we een wandelarrangement samengesteld.

Wandelen in het Land van Aa en Hunze...doet wat met je.

NIEUW de Kapschuur!

Geplaatst: 08-12-2016

Beleef het buitenleven in onze nieuwe groepsruimte ‘de Kapschuur’. Nog in aanbouw, maar nu al te boeken voor 2017!! De Kapschuur is een groepsruimte van ca 80m2 op een fantastisch mooie locatie met uitzicht op de ponyweide en de recreatieplas. De Kapschuur beschikt over biertafels met banken, die zitruimte biedt aan ongeveer 60 personen, en een afgesloten keuken met aanrecht, kooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker etc. De ruimte is te huur in combinatie met (groeps)kamperen. Tenten en evt. andere kampeermiddelen kunnen rondom de Kapschuur opgezet worden.

Kijk hier voor uitgebreide informatie en de tarieven. 

NIEUW Vledderstenten van topkwaliteit

Geplaatst: 18-03-2016

Prachtige nieuwe de Waard, type Velduil tenten. Kom deze Vledderstent beleven! Het is een familietent van de beste kwaliteit. Een 4 tot 5 persoons tunneltent met een ruim woongedeelte, 2 slaapcabines en een grote luifel. De tent is luxe ingericht met een cabine met matrassen en lattenbodem, elektra,  keuken met koelkast, veel zitcomfort w.o. picknicktafel. Ze staan mooi gelegen op een apart veld tegen de bosrand (S1 t/m S4).

De luxe van deze tent geeft een warm kampeergevoel!! Ze zijn te huur vanaf de meivakantie.