Nieuws

NIEUW Natuurontdekkist

Geplaatst: 15-04-2018

Kinderen zijn dol op buiten spelen en gaan graag op ontdekking in de natuur: beestjes zoeken, kikkervisjes vangen, stenen verzamelen of diersporen zoeken. Daarom hebben wij in ons animatieprogramma natuuractiviteiten opgenomen. Met behulp van de natuurontdekkist van IVN, met o.a. een insectenzuiger, handloep, spiegeltje, onderzoeksbakje, zoekkaarten etc., kunnen de kinderen op ontdekkingstocht in de natuur. Leuk en leerzaam!! 

Kamperen met eigen paard / pony

Geplaatst: 10-04-2018

In stap, draf of galop het landschap van de Drentsche Aa verkennen? Paarden en pony’s zijn bij ons van harte welkom. We zijn een ideale uitvalsbasis voor mooie buitenritten door bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Wij bieden stalling en weidegang. Bij ons kun je samen met je paard genieten van de rust, ruimte en mooie omgeving. Kijk hier voor meer informatie.

Camper Service Plaats

Geplaatst: 31-01-2018

Met een camper bent u bij ons van harte welkom. We hebben al zeer veel camperaars mogen ontvangen. Campers staan bij ons op ‘normale’ kampeerplekken. U mag bij ons zelf een mooie plek uitzoeken. Vanaf het kampeerseizoen 2018 hebben we een Camper Service Plaats. Op deze plaats kan de vuilwatertank van de camper geleegd worden, en de camper weer voorzien worden van vers en schoon water. Campinggasten kunnen kosteloos van deze service gebruik maken. 

NIEUW Safaritenten

Geplaatst: 31-01-2018

Wilt u avontuurlijk en stoer kamperen? Maak dan in 2018 kennis met onze spiksplinternieuwe luxe ingerichte Safaritenten. Deze robuuste sfeervolle tent is gemaakt van oersterk canvas en houten palen. De tent staat op een houten vlonder en heeft een overdekt terras. De tent is volledig en stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen en op de veranda een picknicktafel en schommelbank. Samen met de houten palen geeft dit een stoere en rustieke uitstraling. Kortom: een ware kampeerbelevenis en ultiem buitenleven gevoel.

OPEN DAGEN

Geplaatst: 17-12-2017

Bent u zich aan het oriënteren op een kampeervakantie? Of wilt u graag een keer komen kijken? Met Pasen hebben we OPEN DAGEN, met allerlei leuke activiteiten. Een uitstekende mogelijkheid om sfeer te proeven, vragen te stellen, accommodaties te bekijken of een plekje uit te zoeken. Beide dagen staat de koffie klaar van 11.00 tot 16.00 uur. Vledder de Paashaas heet u van harte welkom! Kijk hier voor meer informatie.