Menu

Trekkershut

Verblijf in een van onze sfeervolle trekkershutten. Deze mooie Stuga's zijn speciaal geïmporteerd uit Zweden om u een unieke kampeerervaring te kunnen bieden! Ze zijn ideaal voor een kort verblijf of voor als u op doorreis bent, maar ook zeker geschikt voor een langere periode. Daarnaast zijn kinderen dol op deze knusse hutjes!

In 2023 zijn de trekkershutten zowel van binnen als van buiten helemaal gerenoveerd (zie foto's). Aan de buitenkant hebben we een laadpunt gemaakt voor de elektrische fiets.

Wij beschikken over drie trekkershutten. Alledrie liggen ze half verscholen in het bos, zodat u kunt genieten van lekker veel ruimte en privacy. Hut 3 is volledig aangepast voor mindervaliden. 

Wat treft u aan in de hutten?

 1. Twee stapelbedden (de bedden zijn voorzien van een hoeslaken, kussen en kussensloop)
 2. Eettafel met 4 stoelen
 3. 2-pits inductieplaat
 4. Steelpan met deksel voor inductie
 5. Koekenpan voor inductie
 6. Kapstok
 7. Spiegel
 8. Elektra
 9. Koelkast en waterkoker
 10. Verwarming
 11. Laadpunt voor de elektrische fiets
 12. Picknicktafel / buitenzitje

Pannen, borden, bestek en keukengerei zitten niet standaard bij de inventaris. Een box met keukenspullen kunt u voor € 4,25 per nacht er bij huren (keukenset). 

Bekijk hier de keukenset

Verzorgd ontbijt

Wilt u graag gezond de dag starten? Maak dan gebruik van onze ontbijtservice. Het is mogelijk om een volledig verzorgd ontbijt te bestellen. Deze kunt u nuttigen bij de Ruif óf we brengen een picknickmand met ontbijt naar de trekkershut. 

Terug naar overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen