Evenementen

Voor een aantal evenementen hebben we speciale arrangementen. Ze worden ruim van te voren bij onze aanbiedingen aangekondigd.

FestivalderAa

Een absolute topper is het FestiValderAa in het eerste weekend van juli, in ons eigen dorp Schipborg. Een intiem, kleinschalig festival met muziek en theater op verschillende locaties, w.o. onze recreatieplas en een keur aan artiesten.

De Etstoel

De Etstoel in Anloo: op zaterdag 16 augustus gaat het complete dorp een aantal eeuwen terug in de tijd. In de kerk wordt meerdere malen een rechtszitting gehouden. En rondom de kerk is het een gedoe van belang met historische taferelen.

Zuidlaarder Paardenmarkt

Zuidlaarder Paardenmarkt, de grootste van Europa op de derde dinsdag in oktober (vaak tijdens de herfstvakantie!) Het dorp Zuidlaren staat vanaf de vrijdag ervoor volledig in het teken van deze gebeurtenis met allerlei activiteiten, kermis op de brink en op dinsdag een grote warenmarkt in de straten.

TT Assen

We liggen buiten de drukte van de TT-Assen. Wilt u de TT-week rustig beleven, dan is een verblijf op ons kampeerterrein aan te bevelen.

En meer...

Maar er is nog veel meer. Zeker in de zomerperiode. De volledige informatie ligt bij ons op de receptie.

Recreatieplas
Animatie
Ponyrijden
Nationaal Park
Actieve ontspanning
Verhuur