Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Vakantie Drenthe 2022

Ontdek het prachtige Drentse landschap tijdens uw vakantie in Drenthe in 2022. Heerlijk fietsen, wandelen en vele activiteiten beleven. In Drenthe kan het allemaal. Hier vindt u een fijne balans tussen diverse activiteiten en ontspanning. Kom langs op Camping de Vledders, de Parel aan de Drentsche Aa.

Ontdek de schoonheid  van Drenthe

Het diverse landschap van Drenthe trekt ieder jaar vele  vakantiegangers. Vanaf Camping de Vledders kunt u deze omgeving ontdekken. Omringd door mooie natuurgebieden, bos, heide, zandstuivingen en eindeloze weilanden. Vlakbij verschillende authentieke brinkdorpen en steden. Vele culturele, sportieve en kindvriendelijke activiteiten in de buurt. Drenthe biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor jong en oud. Of u nu zin heeft in ontspannen wandelen of de hunebedden wilt ontdekken, het kan allemaal!

Kamperen in Drenthe

Op de ruime kampeerplaatsen kunt u terecht met uw eigen tent en caravan. Hier geniet u van een heerlijke vakantie Drenthe. Camping de Vledders biedt verschillende kampeervelden aan. Kies voor een kampeerveld vlakbij de recreatieplas, speelvelden, het bos of het weiland met de pony’s. Voor iedereen is een geschikte kampeerplaats te vinden. Alle kampeerplaatsen zijn erg ruim en een auto is bij de kampeerplaats toegestaan. Op onze camping kunt u ook groepskamperen in Drenthe!

Verhuurmogelijkheden op onze camping

Nergens geniet u zo comfortabel van het campingleven als in één van onze accommodaties. De verschillende accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De verblijfsaccommodaties zijn volledig ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Bent u op zoek naar het ultieme kampeergevoel met meer comfort? Kies dan voor de Safaritent of Vledderstent. Wanneer u liever verblijft in een luxe accommodatie kunt u kiezen tussen de Stacaravan of Trekkershut. Op Camping de Vledder kunt u ook een groepsaccommodatie huren.

Faciliteiten Camping Drenthe

U bent van harte welkom voor uw vakantie in Drenthe op onze camping in 2022. Vanuit onze camping in Drenthe kunt u de natuur ontdekken. Op onze camping is een recreatieplas met zandstrand. Hier kunt u heerlijk in zwemmen, varen of vissen. Camping de Vledders biedt daarnaast leuke animatie aan, heeft uitstekend sanitair, een winkel en horecagelegenheden. Op onze kindvriendelijke camping kunnen kinderen buiten spelen, ponyrijden en kunt u een fiets huren.

Vakantie Drenthe 2020

Vakantie Drenthe 2022 boeken

Onze natuurcamping wordt ook wel de Parel aan de Drentsche Aa genoemd. Dit komt door de prachtige omgeving van onze camping. Hier kunt u heerlijk ontspannen, maar ook diverse uitstapjes doen. Kom het zelf ontdekken in één van onze accommodaties of op onze ruime kampeerplekken! Boek uw vakantie Drenthe in 2022!

Boeken!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen