Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Yoga op de camping

Wil je op de camping tot rust komen, energie opdoen en genieten van wat tijd voor jezelf? Ontdek wat yoga voor jou kan betekenen of ervaar yoga in de open lucht. In de mei- en zomervakantie verzorgen Mariska Leegte van Yoga Flow Zuidlaren en Maria van Dam van Yoga Praktijk-Bloei yogalessen op de camping.

Iedereen is welkom om mee te doen, ook als je geen ervaring hebt met yoga. Deze lessen zijn geschikt voor beginners.

Yogalessen

De yogasessies vinden plaats op een prachtige locatie op de camping omringt door het groen. Bij regen worden de lessen verplaatst naar de overdekte ruimte van de Kapschuur. Deze lessen worden in de buitenlucht gegeven. Neem je eigen yogamat of handdoek mee.

Bekijk hieronder de posters voor meer informatie, de data en de kosten.

Yogalessen in juli

Yogalessen in augustus

 Zomer Retreat Dag

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni organiseert Mariska van Yoga Flow Zuidlaren een Zomer Retreat Dag bij ons op de camping. Ben jij een liefhebber van het buitenleven? Geniet je van de ontspannen sfeer van een camping, waar je de hele dag, op je blote voeten, kunt doorbrengen in de natuur? Dan is deze Zomer Retreat Dag perfect voor jou! Bekijk het volledige programma op de website van Yoga Flow Zuidlaren.

Zomer Retreat Dag

Kennismaken

Wil je alvast een kennismaking met onze yogadocenten? Bekijk de bovenstaande websites en vraag kosteloze yogalessen aan die je gemakkelijk thuis kunt volgen.

Faciliteiten overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen