Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Kindvriendelijke camping Drenthe

Drenthe is een prachtige omgeving waar genoeg te beleven is voor jong en oud. Wilt u graag met uw gezin op vakantie naar Drenthe? Verblijf dan op onze kindvriendelijke camping Drenthe. Jong en oud is van harte welkom op Camping de Vledders.

Kindvriendelijke camping Drenthe

Kinderen vinden het heerlijk om lekker buiten te spelen. En dat maakt dat onze camping een echte kindvriendelijke camping in Drenthe is. Houdt u ervan om in de ochtend wakker te worden middenin de natuur? Camping de Vledders heeft één van de mooiste kampeerterreinen in Nederland. De camping is prachtig gelegen aan de Drentsche Aa. De Vledders is omgeven door het groen. Op onze camping midden in de natuur van Drenthe ligt een recreatieplas met zandstrand.

  • zeer schoon en fris zwemwater
  • onder controle van provincie en waterschap
  • hoogste kwalificatie voor zwemwater
  • continu ververst vanuit grondwater
  • verbinding met Drentsche Aa

Kindvriendelijke camping Drenthe met meer

Onze camping staat bekend als kindvriendelijke camping Drenthe. Op onze camping is dan ook iedereen welkom, van opa’s en oma’s tot kleine kinderen. Voor jong en oud is genoeg te beleven op onze camping, maar ook in de omgeving. Voor kinderen staat er in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam klaar. Ook hoeft niemand zich te vervelen in het meer op onze camping of het zandstrand eromheen.

Kindvriendelijke camping Drenthe

Geen kindvriendelijke camping in Drenthe zonder animatie

Onze kindvriendelijke camping in Drenthe doet zijn best deze naam waar te maken. En dit doen we onder andere door een uitgebreid en afwisselend animatieprogramma op te zetten. Dit programma wordt tijdens de gehele zomervakantie aangeboden, en bestaat uit verschillende afwisselende activiteiten. Zo wordt er geknutseld, er worden broodjes gebakken, er worden zeer professionele theaterproducties gemaakt (inclusief zelfgemaakt decor en kleding) en ga zo maar door. 

Elke vakantie een feest op onze kindercamping in Drenthe

Elke vakantie op Camping De Vledders is een feest, en dat geldt zeker voor kinderen. Onze camping is namelijk een echte kindercamping in Drenthe. Met leuke animatie, de coolste kindvoorzieningen, leuke speeltuinen en nog veel meer. Kortom, het is echt een vakantieplek voor kinderen. Wilt u het zelf beleven? Boek dan nu uw vakantie via onderstaande button.

Kindercamping Drenthe boeken

Animatie in de natuur

Ook wordt er tijdens de animatie goed stilgestaan bij de natuur rondom onze camping. Kinderen vinden het heerlijk om lekker de natuur in te gaan, dieren te ontdekken, stenen te zoeken en nog veel meer. Om die reden proberen wij de natuur op veel plekken terug te laten komen in ons animatieprogramma. Zo wordt onze kindvriendelijke camping in Drenthe een heerlijke plek voor de kinderen om ook de natuur te ontdekken.

Kindvriendelijke camping Drenthe animatie in de natuur

Sport en spel

Naast lekker spelen in de natuur zorgen wij er ook voor dat uw kinderen voldoende beweging krijgen tijdens hun vakantie. Dit doen wij door tijdens de animatie verschillende sport- en spelactiviteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een leuk voetbal- of volleybaltoernooi. Maar ook tafeltennis, basketbal en crossen met trikers komen voorbij tijdens de animatie. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw kinderen onvoldoende bewegen op onze kindvriendelijke camping in Drenthe.

Omgeving Drenthe

In de omgeving van onze camping kunt u samen met uw gezin van alles doen. Ga bijvoorbeeld naar de karakteristieke Brinkdorpen. Deze dorpjes hebben een oud en gezellig karakter. Of zoek het groter op in de steden Groningen of Assen. Op onze camping kunt u ook paardrijden op paarden en pony’s. Het is zelfs mogelijk om naar ons op vakantie te gaan met uw eigen paard of pony!

Kamperen of huren middenin de natuur

Op onze kindercamping Drenthe kunt u kamperen op ons prachtige kampeerterrein. Met uw eigen tent of caravan bevindt u zich volledig in het groen op ruime kampeerplekken. Daarnaast kunt u op Camping de Vledders ook een stacaravan huren of verblijven in een knusse trekkershut!

Boeken!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen