Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Kindvriendelijke camping Drenthe

Drenthe is een prachtige omgeving waar genoeg te beleven is voor jong en oud. Wilt u graag met uw gezin op vakantie naar Drenthe? Verblijf dan op onze kindvriendelijke camping Drenthe. Jong en oud is van harte welkom op Camping de Vledders.

Natuurrijke camping

Houdt u ervan om in de ochtend wakker te worden middenin de natuur? Camping de Vledders heeft één van de mooiste kampeerterreinen in Nederland. De camping is prachtig gelegen aan de Drentsche Aa. De Vledders is omgeven door het groen. Op onze natuurcamping Drenthe ligt een recreatieplas met zandstrand.

  • zeer schoon en fris zwemwater
  • onder controle van provincie en waterschap
  • hoogste kwalificatie voor zwemwater
  • continu ververst vanuit grondwater
  • verbinding met Drentsche Aa

Kindvriendelijke camping Drenthe met meer

Onze camping staat bekend als kindvriendelijke camping Drenthe. Op onze camping is dan ook iedereen welkom, van opa’s en oma’s tot kleine kinderen. Voor jong en oud is genoeg te beleven op onze camping, maar ook in de omgeving. Voor kinderen staat er in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam klaar. Ook hoeft niemand zich te vervelen in het meer op onze camping of het zandstrand eromheen.

Kindvriendelijke camping Drenthe

 

Omgeving Drenthe

In de omgeving van onze camping kunt u samen met uw gezin van alles doen. Ga bijvoorbeeld naar de karakteristieke Brinkdorpen. Deze dorpjes hebben een oud en gezellig karakter. Of zoek het groter op in de steden Groningen of Assen. Op onze camping kunt u ook paardrijden op paarden en pony’s. Het is zelfs mogelijk om op vakantie te gaan met eigen paard of pony!

Kamperen of huren middenin de natuur

Op onze kindercamping Drenthe kunt u kamperen op ons prachtige kampeerterrein. Met uw eigen tent of caravan bevindt u zich volledig in het groen op ruime kampeerplekken. Daarnaast kunt u op Camping de Vledders ook een stacaravan huren of verblijven in een knusse trekkershut!

Boeken!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen