Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Kindvriendelijke camping Drenthe

Met het hele gezin naar een kindvriendelijke camping in Drenthe! Van zwemmen in de recreatieplas en spelen in de speeltuinen tot dansen met het animatieteam en ponyrijden door het bos. Daarnaast is Drenthe een prachtige omgeving waar ontzettend veel te beleven is voor jong en oud. Wilt u graag met uw gezin op vakantie naar Drenthe? Verblijf dan op onze kindvriendelijke camping Drenthe. U bent van harte welkom!

Boek uw vakantie

'Super camping. Mooi zwem meertje met leuk strandje voor zandkastelen, speeltuin is een ontmoetingsplaats en speelplek voor 2 tot 9 jarigen. Heel leuk animatie programma met huifkar tocht, lasergamen, suppen, knutselen, dansjes, kampvuur. Goed sanitair. Leuke sfeer.' - Nanda

Kindvriendelijke camping Drenthe

Kinderen vinden het heerlijk om lekker buiten te spelen. En dat maakt dat onze camping een echte kindvriendelijke camping in Drenthe is. Houdt u ervan om in de ochtend wakker te worden middenin de natuur? Camping de Vledders heeft één van de mooiste kampeerterreinen in Nederland. Onze natuurcamping in Drenthe is prachtig gelegen aan een schitterend natuurgebied. De Drentsche Aa is misschien wel een van de mooiste plekken van Drenthe om te ontdekken. De Vledders is omgeven door het groen. Op onze camping midden in de natuur van Drenthe ligt een recreatieplas met zandstrand.

Een natuurplas voor eindeloos zwemplezier

Onze camping ligt midden in de natuur. Grenzend aan de Drenthse Aa geniet u van een geweldige plek omgeven door het schitterende bos. Onze camping is een geweldige plek waar kinderen kunnen genieten van de natuur. Onze camping heeft o.a. een schitterenende natuurplas met zandstrand. Hier worden geweldige vakantieherinneringen gemaakt. Een kindvriendelijke camping is natuurlijk niet compleet zonder dat de kids elke dag kunnen genieten van een verfrissende duik in het water. Ook volwassenen kunnen hier heerlijk tot rust komen. Lees een boek aan de waterkant, speel een potje beachvolleybal of zwem zo snel mogelijk naar het vlot.

  • zeer schoon en fris zwemwater
  • onder controle van provincie en waterschap
  • hoogste kwalificatie voor zwemwater
  • continu ververst vanuit grondwater
  • verbinding met Drentsche Aa

Kindvriendelijke camping Drenthe met meer

Onze camping staat bekend als kindvriendelijke camping Drenthe. Op onze camping is dan ook iedereen welkom, van opa’s en oma’s tot kleine kinderen. Voor jong en oud is genoeg te beleven op onze camping, maar ook in de omgeving. Voor kinderen staat er in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam klaar. Ook hoeft niemand zich te vervelen in het meer op onze camping of het zandstrand eromheen.

Kindvriendelijke camping in drenthe

Een echte kindvriendelijke camping in Drenthe met animatie

Onze kindvriendelijke camping in Drenthe doet zijn best deze naam waar te maken. En dit doen we onder andere door een uitgebreid en afwisselend animatieprogramma op te zetten. Dit programma wordt tijdens de gehele zomervakantie aangeboden, en bestaat uit verschillende afwisselende activiteiten. Zo wordt er geknutseld, er worden broodjes gebakken, er worden zeer professionele theaterproducties gemaakt (inclusief zelfgemaakt decor en kleding) en ga zo maar door. Komt u ook naar onze camping in Drenthe met animatie?

Fijn kamperen op onze leuke camping in Drenthe

Bij camping de Vledders houden we echt van kamperen. We hebben een aantal prachtige kampeerplekken en iedereen is welkom om hier van te genieten. Of u nou met camper, caravan, tent, vouwwagen of zonder eigen onderdak komt. Neem plaats op een ruime kampeerplek met uitzicht over de recreatieplas, fijne kampeerplek midden in het bos, campingplaats op het weiland met pony's of op het open veld. Mocht u zonder kampeerspullen naar onze leuke camping in Drenthe komen, kijk dan eens naar onze prettige accommodaties. U kunt een prachtige tent huren in Drenthe. Zo zijn de stacaravan, safaritent en vledderstent een leuk alternatief voor u en de kinderen. 

Elke vakantie een feest op onze kindercamping in Drenthe

Elke vakantie op Camping De Vledders is een feest, en dat geldt zeker voor kinderen. Onze camping is namelijk een echte kindercamping in Drenthe. Met leuke animatie, de coolste kindvoorzieningen, leuke speeltuinen en nog veel meer. Kortom, het is echt een vakantieplek voor kinderen. Wilt u het zelf beleven? Boek dan nu uw vakantie via onderstaande button.

Kindercamping Drenthe boeken

Animatie in de natuur

Ook wordt er tijdens de animatie goed stilgestaan bij de natuur rondom onze camping. Kinderen vinden het heerlijk om lekker de natuur in te gaan, dieren te ontdekken, stenen te zoeken en nog veel meer. Om die reden proberen wij de natuur op veel plekken terug te laten komen in ons animatieprogramma. Zo wordt onze kindvriendelijke camping in Drenthe een heerlijke plek voor de kinderen om ook de natuur te ontdekken. Ontdekken kunt u ook in gezelschap doen van een pony of shetlander. In de zomermaanden is ponyrijden namelijk een vast onderdeel van ons animatieprogramma. U kunt daarnaast ook naar de camping met pony of eigen paard komen.

Kindvriendelijke camping Drenthe animatie in de natuur

Sport en spel

Naast lekker spelen in de natuur zorgen wij er ook voor dat uw kinderen voldoende beweging krijgen tijdens hun vakantie. Dit doen wij door tijdens de animatie verschillende sport- en spelactiviteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een leuk voetbal- of volleybaltoernooi. Maar ook tafeltennis, basketbal en crossen met trikers komen voorbij tijdens de animatie. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw kinderen onvoldoende bewegen op onze kindercamping in Drenthe.

Omgeving Drenthe

De omgeving van onze kindercamping in Drenthe is schitterend. De camping grenst namelijk aan het prachtige natuurgebied de Drentsche Aa. Neem de kinderen mee op de fiets of wandel met ze door dit oeroude landschap. U maakt hier als het ware een reis door de geschiedenis. Bekijk prehistorische hunebedden, oeroude esdorpen en eeuwenoude karrensporen. En dit terwijl u langs heidevelden, uitgestrekte bossen en zandmeren fietst of wandelt. Ga bijvoorbeeld naar de karakteristieke Brinkdorpen. Deze dorpjes hebben een oud en gezellig karakter. 

Naast wandelend of fietsend, kunt u de omgeving ook ter paard verkennen! Onder proffesionele begeleiding kunt u samen met de kids een ritje op een pony maken. Vanaf onze natuurcamping in Drenthe maakt u de mooiste tochten met uw eigen paard of een van onze pony's.

Kamperen of huren middenin de natuur

Op onze kindercamping in Drenthe kunt u kamperen op ons prachtige kampeerterrein. Met uw eigen tent of caravan bevindt u zich volledig in het groen op ruime kampeerplekken. Daarnaast kunt u op Camping de Vledders ook een stacaravan huren of verblijven in een knusse trekkershut!

Boeken!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen