Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Groepen

Groepen zijn bij ons van harte welkom. Heeft u een familieweekend, een weekend met vrienden of bent u op zoek naar een locatie voor een kamp voor school of een vereniging? Bij ons is het mogelijk om met een groep te komen kamperen. We hebben meerdere velden die hierovor geschikt zijn. Groepskamperen is mogelijk met of zonder gebruik van onze groepsruimte.

Groepsruimtes

Wij beschikken over twee mooie groepsruimtes, ’t Schoaphok en de Kapschuur, beide geschikt voor ca. 60 personen. Deze groepsruimtes zijn een ideale gezamenlijke ontmoetingsplek, bijvoorbeeld om samen te eten, om gezamenlijke activiteiten te doen en om ’s avonds onder het genot van een drankje gezellig bij te kletsen. 

In onze groepsruimtes zit geen eigen toilet, hiervoor kunt u gebruik maken van het verwarmde sanitair gebouw. Ook zijn er geen bedden aanwezig, u kunt uw kamp bij de groepsruimte opzetten of gebruikmaken van de verhuuraccommodaties op de camping.

Wilt u een van de groepsruimtes boeken? Vul dan ons reserveringsformulier in of neem contact met ons op via de telefoon of mail.

Extra service voor groepen

Gezellig 's avonds met z'n allen rond het kampvuur? Speciaal voor groepen verhuren wij grote vuurschalen. Ook is het mogelijk om uw BBQ, campingmaaltijd of ontbijt geheel door ons te laten verzorgen. Het geheel wordt, in overleg met u, op het groepsveld opgesteld. 

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen