Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Fietsverhuur

Fietsen, mountainbikes, trikers en skelters kunt u via onze Camping de Vledders app reserveren of via de receptie. Een elektrisch fiets kunt u reserveren bij E-verhuur Koldeweij. De elektrische fiets wordt voor u naar de camping gebracht en ook weer opgehaald.

Fietstocht

Uw fietstocht kan direct vanaf de camping starten. Er lopen veel mooie fietsroutes langs de camping. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Fietsen

Gewone fietsen

Gewone fietsen kunt u huren bij de receptie. We beschikken over fietsen maat 26 inch geschikt voor dames en heren. Ook is er een beperkt aantal kinderzitjes aanwezig.

Mountainbikes

We zijn een verhuur locatie van mountainbikes voor MTB Verhuur Drenthe. We hebben mountainbikes in alle maten bij ons op de camping staan. Reserveren van een mountainbike kunt u doen via de website van MTB Verhuur Drenthe, www.mtbverhuurdrenthe.nl. De mountainbike kunt op ophalen bij de receptie van de camping.

Mountainbike reserveren

Mountainbiken

Mountainbikeclinic

Trikers en skelters

Voor de kleintjes hebben we een aantal trikers en skelters te huur. Deze zijn zeer populiar bij de kinderen. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan lekker crossen over de camping? De trikers en skelters zijn voor gebruik op de camping. De trikers en skleters kunt u reserveren via onze Camping de Vledders app. 

Faciliteiten overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen