Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Actief

Houdt u van een actieve vakantie? Camping de Vledders is een prima uitvalsbasis voor leuke, leerzame en sportieve activiteiten. Vanaf de camping kunt u eindeloos fietsen, mountainbiken, wandelen en paardrijden…er zijn volop mogelijkheden.

Ook liefhebbers van watersport komen hier niets te kort. Zwemmen, varen, zeilen, vissen, roeien en windsurfen op het Zuidlaardermeer óf kanoën op de Hunze of Drentsche Aa. Het kan en mag allemaal!

Bekijk hieronder alle sportieve activiteiten in de omgeving. Uiteraard geven we u ook graag persoonlijk advies in de receptie. 

Omgeving overzicht
Actief

Fietsen

Het Drentsche Aa gebied is een paradijs voor fietsers. Rustige bospaden, landweggetjes en schelpenpaadjes wisselen elkaar af. Asfalt komt u hier bijna niet tegen. 

Meer informatie
Actief

Wandelen

Wandelgenot voor iedereen! Dwalend door het landschap komt u alle facetten van het Drentsche landschap tegen, zoals hunebedden, diepjes, esdorpen...en nog veel meer!

Meer informatie
Actief

Ruiteren en mennen

Kom met uw eigen paard of pony kamperen en vanaf de camping de mooie natuur rondom onze camping verkennen. We hebben stallen, weiland en een buitenmanege.

Meer informatie
Actief

Watersport

Het Zuidlaardermeer, de Hunze en de Drentsche Aa lenen zich perfect voor veel watersportplezier.  Roeien, kanoën of zeilen... het kan allemaal. Ook de windsurfer komt er volop aan z'n trekken.

Meer informatie
Actief

Mountainbiken

Wilt u graag mountainbiken tijdens uw vakantie? De bosrijke omgeving op de Hondsrug is perfect voor het fietsen van een uitdagende MTB tocht. 

Meer informatie
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen