Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping Drenthe 2022

Met uw gezin, vrienden of familie heerlijk op vakantie of een weekendje weg? Vanuit onze unieke camping in Drenthe kunt u heel Drenthe ontdekken. Omringd door een bosrijke omgeving en mooie weilanden kunt u in alle rust vakantie houden. Op en nabij onze camping zijn ook vele activiteiten te beleven.

Kamperen in Drenthe

Het ultieme kampeergevoel beleeft u op onze camping. Camping de Vledders biedt veel verschillende kampeervelden aan waar u kunt kamperen. Staat u graag met uw tent of caravan dichtbij de recreatieplas, in het bos of bij het weiland met de pony’s? Met uw voorkeuren proberen we de ideale kampeerplaats voor u te vinden. Wilt u graag op vakantie in 2022 met een grote groep? Op onze camping in Drenthe kunt u ook een groepsaccommodatie huren.

Bekijk hier de groepsaccommodatie

Sfeervolle accommodaties huren

Geen eigen tent of caravan maar wel genieten van het campingleven? Op Camping de Vledders bieden we vele sfeervolle accommodaties aan. Ontdek de robuuste houten safaritent, de hippie stacaravan, de compacte Vledderstent of de Zweedse trekkershut. Ook kunt u bij ons terecht met grote groepen tot 80 personen op onze camping in Drenthe. We bieden een gezamenlijke plek om samen te komen bij groepsruimte ’t Schoaphok of de Kapschuur.

Kindvriendelijke camping Drenthe

Samen met de kinderen naar een kindvriendelijke camping in 2022? Van zwemmen in de recreatieplas tot ponyrijden, kinderen hoeven zich niet te vervelen. Camping de Vledders heeft een grote recreatieplas met zandstrand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen, zonnen en zwemmen. Ook zijn er verschillende visstekjes en de mogelijkheid om met een bootje het water op te gaan. Voor kinderen is er ook animatie midden in de natuur aanwezig. Amen waterdiertjes ontdekken of sportieve activiteiten doen. Zijn de kinderen gek van paarden? Op onze kindercamping in Drenthe kunnen kinderen ponyrijden op onze 6 pony’s. Ook kunt u uw eigen pony meenemen en stallen op onze manege.

Activiteiten vakantie Drenthe 2022

Wilt u tijdens uw vakantie in Drenthe verschillende activiteiten beleven? Camping de Vledders wordt de Parel aan de Drentsche Aa genoemd. Bezoek de karakteristieke brinkdorpen, wandel of fiets door het diverse landschap of bezoek de verschillende musea. Ook kunt u vele sportieve activiteiten doen zoals mountainbiken en watersporten. Met de kinderen een dagje uit? Ga naar attractiepark Sprookjeshof, de dierentuin, attractieparken of ontdek Buitencentrum Boomkroonpad.

Camping Drenthe 2020

Plekje op onze camping Drenthe 2022 reserveren

Bezoek onze charmecamping in Drenthe op één van onze kampeervelden of boek een sfeervolle accommodatie. Op onze camping bent u met uw gezelschap van harte welkom. Camping de Vledders staat bekend om de hoge mate van gastvrijheid. Hier kunt u helemaal tot rust komen op de ruime en bosrijke kampeerplaatsen en accommodaties. Reserveer uw plekje op onze camping Drenthe in 2022.

Boeken!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen