Menu

Toeristische plaats

Camping De Vledders is vooral een camping voor de toeristische kampeerder. Voor een verblijf van één of meerdere nachten, enkele weken of enkele maanden. Bij ons staat het échte kamperen nog centraal. We hebben volop ruimte voor tenten, vouwwagens, toercaravans en campers. Bij voldoende beschikbaarheid mag u bij aankomst zelf een mooi plekje uitzoeken!

Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting* met 10 Ampère en zijn ongeveer 100m2. We hebben voor elk wat wils. We beschikken namelijk over verschillende kampeervelden. We hebben kampeerplekken met uitzicht op de recreatieplas, langs de bosrand, in het bos, tussen heggetjes of op een open veld, nabij een speeltuin, het sportveld of het weiland met de pony’s. Rustige hoekjes of veldjes met kindervertier; er is volop keuze. 

Autovrije kampeervelden

Op een groot deel van de camping mag uw auto bij de kampeerplek blijven staan. Vanaf kampeerseizoen 2024 zijn de kampeervelden S, T en P autovrij geworden. Staat u op een S, T of P plek dan mag u op de aankomst- en vertrekdag met uw auto naar de kampeerplek; tijdens uw verblijf blijft de auto op de parkeerplaats buiten de slagboom.

* het gebruik van elektra is niet inbegrepen. U betaalt een voorschotbedrag voor elektra. Elektra wordt bij vertrek verrekend met het voorschotbedrag.

Kampeertarieven 2024

Terug naar overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen