Menu

Toeristische plaats

Camping De Vledders is vooral een camping voor de toeristische kampeerder. Voor een verblijf van één of meerdere nachten, enkele weken of enkele maanden. Bij ons staat het échte kamperen nog centraal. We hebben volop ruimte voor tenten, vouwwagens, toercaravans en campers. Bij voldoende beschikbaarheid mag u bij aankomst zelf een mooi plekje uitzoeken!

Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting* met 6 of 10 Ampère en zijn ongeveer 100m2. We hebben voor elk wat wils. We beschikken namelijk over verschillende kampeervelden. We hebben kampeerplekken met uitzicht op de recreatieplas, langs de bosrand, in het bos, tussen heggetjes of op een open veld, nabij een speeltuin, het sportveld of het weiland met de pony’s. Rustige hoekjes of veldjes met kindervertier; er is volop keuze. Uw auto mag bij de kampeerplek blijven staan. 

* het gebruik van elektra is niet inbegrepen. U betaalt een voorschotbedrag voor elektra. Elektra wordt bij vertrek afgerekend o.b.v. € 0,60 per kWh en verrekend met het voorschotbedrag.

Terug naar overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen