Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Animatie

Voor kinderen valt er enorm veel te beleven op en rond onze camping met bos, heide en zandverstuivingen, speelvelden en een recreatieplas. Op avontuur in de natuur met je eigen fantasie, leuker kan haast niet!

Natuurrijke omgeving

Onze camping bestaat uit een bos, heide, speelvelden, een recreatieplas met strandje én een zandverstuiving! Er zijn dus genoeg plekken waar kinderen lekker naar hartenlust kunnen ravotten, klimmen en klauteren, hutten bouwen, visjes vangen of verstoppertje kunnen spelen. 

Animatie midden in de natuur mét natuureducatie!

Kinderen zijn dol op buiten spelen en gaan graag op ontdekkingtocht in de natuur: beestjes zoeken, kikkervisjes vangen, stenen zoeken... Onze camping leent zich daar perfect voor! Om die reden hebben wij in ons animatieprogramma ook leuke natuureducatie activiteiten opgenomen. Zo is spelen leuk én leerzaam! Met behulp van de natuurontdekkist van IVN gaan kinderen o.a. waterdiertjes (onder)zoeken bij de recreatieplas of in het bos op zoek naar insecten.

Sportieve activiteiten

De sportieve gasten kunnen terecht op het grote voetbal- of volleybalveld. Daarnaast staan er ook 2 baskets en een paar tafeltennistafels. Er is ook een mogelijkheid om te spelen en te crossen met trikers over de camping. Er is dus genoeg te doen en beleven!

Dol op pony's?

Ja? Dan kun je je hart ophalen bij ons op de camping. We hebben tijdens de vakanties elke middag (behalve op zondag) ponyrijden: poetsen, kammen, opzadelen, rondjes rijden, lesjes en voor de ervaren ruiters en amazones een buitenrit. 

Ontdek de animatieprogramma's

Vlot bouwen en varen

Mountainbike clinics

Faciliteiten overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen