Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Op zoek naar een camping met pony? Camping de Vledders is een heerlijke camping aan de Drentsche Aa. Naast de prachtige ligging heeft het park nog een hele mooie troef in handen: het is een camping met pony. Dat wil zeggen, u kunt heerlijk ponyrijden op de camping.

Camping met pony in Drenthe

Het is hartstikke leuk om pony te rijden tijdens uw vakantie. Lekker op de rug van een van de shetlanders in de buitenmanege of rond de camping wandelen is altijd een heerlijk gevoel. Maar daar blijft het niet bij. Want een camping met pony biedt nog veel meer mogelijkheden.

Lees meer over ponyrijden

 

camping met pony

Wandelen met Teun, Rosa of Mini

De kleintjes kunnen gezellig met Teun, Rosa en of Mini op stap. Deze drie Shetlandpony's zijn dé ponypartner voor de kleinste kids. Lekker hobbelend in de buitenmanege of zelfs rondom de camping. Dat belooft een waar avontuur te worden!

Ponyrijden in Drenthe, met en zonder ervaring

Heeft u nog geen ervaring met ponyrijden? Of wilt u uw technieken wat aanscherpen? Dan is de ponyles misschien iets voor u. In deze les leert u de fijne kneepjes van het ponyrijden. En bent u volledig uitgeleerd, en durft u het wel aan om de manege te verlaten? Dan kunt u een mooie buitenrit maken. Zo kunt u een mooie tocht door de bossen of over de heide maken. Spannend!

Camping met manege boeken

camping pony drenthe

Camping met pony: verzorging hoort er ook bij

Natuurlijk is ponyrijden leuk. Maar de verzorging van de pony is ook hartstikke leuk. En zelfs onderdeel van elk ponyritje. Voordat u de pony gaat bestijgen mag u de pony borstelen en poetsen. Dit is voor de pony's heel fijn, en voor u een goede manier om een band op te bouwen met de pony. Want het kan maar zo zijn dat u vriendjes wordt met de pony!

Ook uw eigen pony is welkom

Natuurlijk hoeft u geen gebruik te maken van de pony's op de camping. U mag ook uw eigen pony meenemen. Er zijn namelijk genoeg stallen en weilanden om uw pony te stallen. Zo kunt u samen met uw pony een heerlijke vakantie beleven.

Kom gezellig ponyrijden

De camping met pony kijkt nu al uit naar uw komst. Noortje, Toby, Tonko, Bonnie, Rosa, Teun en Mini, onze pony's, kunnen niet wachten om u en uw kinderen een spannend en leuk ritje te bezorgen. Boek daarom nu op Camping de Vledders, en bezoek de camping met pony.

Prijzen ponyrijden

Boek nu

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen