Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Een unieke beleving: kamperen met paard!

Kamperen met paard of pony

Kamperen met paard of pony en het prachtige landschap van de Drentsche Aa verkennen? Paarden en pony's zijn bij onze camping met manege van harte welkom, dus neem ze gezellig mee. Camping de Vledders is een ideale uitvalsbasis voor mooie buitenritten door de bossen, heide en zandverstuivingen. Er lopen diverse men- en ruiterroutes door het landschap van Drentsche Aa. Door de vele (zand)wegen is het mogelijk om lange (dag)tochten te maken. We beschikken over stallen, een weiland en een buitenbak.

Reserveer uw verblijf

Drenthe telt maar liefst 900 km aan menroutes en de prachtigste ruiterpaden. Wat is er nou fijner dan op de rug van uw paard of op de koets de prachtige natuur in te gaan en de mooiste plekjes te ontdekken?

Welke faciliteiten zijn aanwezig op de camping?

 kamperen met paard

Kamperen met paard met schitterende routes in de omgeving

Kamperen met paard is geweldig. Zeker in het schitterende Drentse landschap. Bekijk hieronder een aantal schitterende ruiterrouters die wij aanbevelen. Geniet ervan!

Ruiterroute 4 Dwingelderveld
9,1 km
Startpunt: Lheebroek

Ruiterroute Drents-Friese Wold (Groen)
17,3 km 
Startpunt: Diever

Ruiterroute 'In het spoor van de Desparado's'
27 km
Startpunt: Doldersum

Ruiterroute Drents Friese Wold (Rood)
20 km
Startpunt: Appelscha

Bij de receptie informeren we u graag over alle mogelijkheden.

kamperen met paard

Boek onze camping met manage in het prachtige Drenthe

Probeer het ook eens! Kom kamperen met paard of pony. Vele tevreden vakantiegangers gingen u voor. Vakantiegangers beoordelen ons met een 8,3 op Zoover!

Review: Ydillische camping voor paardenmeisjes

"Camping min of meer uitgezocht op de mogeijkheid tot pony's verzorgen en rijden, voor onze dochters van 5 en bijna 7. Aangezien het naseizoen dit niet meer wordt aangeboden, heeft de eigenaresse na onze mail hierover toch kunnen regelen dat we heerlijk konden wandelen/ rijden met een pony in het prachtige natuurgebied rondom. Dit in combinatie met het prachtige nazomer weer, en de geweldige plek welke wij hadden nabij het meertje maakte dit weekend voor ons zeer geslaagd.Bedankt voor deze superservice Marjan!" - Familie Kuipers

kamperen drenthe


Komt u ook kamperen met uw paard op onze camping met manage?

Boek een kampeerplaats

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen