Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Een unieke beleving: kamperen met paard!

Kamperen met paard of pony

Kamperen met paard of pony en het prachtige landschap van de Drentsche Aa verkennen? Paarden en pony's zijn bij onze camping met manege van harte welkom, dus neem ze gezellig mee. Camping de Vledders is een ideale uitvalsbasis voor mooie buitenritten door de bossen, heide en zandverstuivingen. Er lopen diverse men- en ruiterroutes door het landschap van Drentsche Aa. Door de vele (zand)wegen is het mogelijk om lange (dag)tochten te maken. We beschikken over stallen, een weiland en een buitenbak.

'Super leuke camping netjes sanitair en goede prijs, voor weinig geld kun je je eigen paarden meenemen en stallen. Voor de kids eke dag mogelijkheid tot rijles en buitenritten. SUPER' - Familie Rehorst

Reserveer uw verblijf

Eigen paar mee op vakantie naar Drenthe

Drenthe telt maar liefst 900 km aan menroutes en de prachtigste ruiterpaden. Wat is er nou fijner dan op de rug van uw paard of op de koets de prachtige natuur in te gaan en de mooiste plekjes te ontdekken? We geven u de mogelijkheid om uw eigen paard mee op vakantie te nemen! Kom kamperen met uw paard en geniet van de geweldige routes grenzend aan onze camping in Drenthe.

Welke faciliteiten zijn aanwezig op de camping?

Ook voor kampeerders zonder paard

Komt u met het gezin kamperen en willen uw kinderen een rondje paardrijden? Zowel beginnende als ervaren ruiters zijn welkom om een ponyles van een halfuur bij ons te volgen. De meer ervaren rijders kunnen een prachtige buitenrit maken onder begeleiding. Voordat u of de kinderen zal rijden maken we alvast even kennis met het paard door hem te poetsen en (bij ervaring) uit de wei te halen en op te zadelen.

Vinden de kinderen rijden nog een beetje spannend? Geen probleem. U en uw kinderen zijn ook van harte welkom om de pony's te komen aaien, borstelen of om hoefjes uit te krabben. Zo kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met onze pony's.

 kamperen met paard

Kamperen met paard met schitterende routes in de omgeving

Kamperen met paard is geweldig. Zeker in het schitterende Drentse landschap. Bekijk hieronder een aantal schitterende ruiterrouters die wij aanbevelen. Geniet ervan!

Ruiterroute 4 Dwingelderveld
9,1 km
Startpunt: Lheebroek

Ruiterroute Drents-Friese Wold (Groen)
17,3 km 
Startpunt: Diever

Ruiterroute 'In het spoor van de Desparado's'
27 km
Startpunt: Doldersum

Ruiterroute Drents Friese Wold (Rood)
20 km
Startpunt: Appelscha

Bij de receptie informeren we u graag over alle mogelijkheden.

kamperen met paard in drenthe

Boek onze camping met manage in het prachtige Drenthe

Probeer het ook eens! Kom kamperen met paard of pony. Vele tevreden vakantiegangers gingen u voor. Vakantiegangers beoordelen ons met een 8,6 op Zoover!

Review: Ydillische camping voor paardenmeisjes

"Camping min of meer uitgezocht op de mogeijkheid tot pony's verzorgen en rijden, voor onze dochters van 5 en bijna 7. Aangezien het naseizoen dit niet meer wordt aangeboden, heeft de eigenaresse na onze mail hierover toch kunnen regelen dat we heerlijk konden wandelen/ rijden met een pony in het prachtige natuurgebied rondom. Dit in combinatie met het prachtige nazomer weer, en de geweldige plek welke wij hadden nabij het meertje maakte dit weekend voor ons zeer geslaagd.Bedankt voor deze superservice Marjan!" - Familie Kuipers

kamperen drenthe


Komt u ook kamperen met uw paard op onze camping met manage

Boek een kampeerplaats

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen