Tent huren in Drenthe

Tent huren DrentheViert u de vakantie graag in een tent, maar ziet u altijd op tegen het opzetten van de tent? Kom dan naar de Vledders! U kunt bij ons een tent huren in Drenthe die al volledig is opgezet, waardoor u direct van uw vakantie kunt genieten. Onze ruime tenten, genaamd Vledderstenten, hebben een riante leef- en slaapruimte. De tunneltenten zijn geschikt voor 4 tot 5 personen zijn gelegen aan de bosrand van onze natuurcamping. Verder zijn de tenten volledig ingericht.

Naast de Vledderstent beschikken wij ook over Safaritenten. Dat is avontuurlijk en stoer kamperenDe Safaritenten zijn van vele gemakken voorzien en stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen. De tenten zijn geschikt voor 4 à 5 personen en staan op een rustig veld, langs de bosrand en dichtbij het strand. 

Wilt u een tent huren in Drenthe?

Wilt u onze tent huren, dan kunt u ons reserveringsformulier invullen. Na ontvangst van het door u ingevulde formulier sturen wij u een bevestiging. Heeft u een vraag over de Vledderstent, Safaritent of een andere accommodatie? Dan horen wij dat uiteraard graag.

Ik wil een tent huren in Drenthe! Stel uw vraag.

Recreatieplas
Nationaal Park
Verhuur
Actieve ontspanning
Ponyrijden
Animatie