Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping met meer voor jong en oud

Fijne kindvriendelijke camping midden in de natuur!

Onze kindvriendelijk camping biedt een overvloed aan leuke activiteiten en speelmogelijkheden zoals natuurlijk heel veel waterpret in het meer. Tijdens schoolvakanties organiseert het animatieteam allerlei leuke activiteiten als muziek maken, knutselen en pony's verzorgen. En als het animatieteam even pauze neemt, dan kunnen de kinderen genieten aan de waterkant op onze camping met meer.

Boek uw vakantie!

camping met zwemmeer

 

Kamperen of verhuur? ... Of een combinatie van beiden?

Hoe gaat u op vakantie? Met een eigen kampeermiddel of gaat u voor iets meer luxe en kiest u voor een accommodatie? Op onze camping met meer is ook een combinatie mogelijk. De Vledderstenten en Safaritent laten u het echte kampeergevoel beleven, maar bieden ook extra luxe. En nog een mooi voordeel, de tenten staan al bij aankomst!

Kom met een groep

Wist u dat u bij ons ook heel goed met een groep kunt komen kamperen? Komt u groepskamperen dan kunt u hier een mooie groepsaccommodatie bij reserveren. Onze groepsaccommodaties t' Schoaphok en De Kapschuur bieden alle voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw verblijf op onze camping. Denk hierbij aan eettafels, keuken en toiletten.

Meer informatie over groepskamperen

camping aan het water drenthe

Watersportmogelijkheden op onze camping met meer

Bij ons meer kunt u heerlijk ontspannen uw hengel uitgooien of dobberen op het water. Heeft u zin in iets actiefs op het water? Dan kunt u terecht bij het Zuidlaardermeer  op een kwartier fietsen. Op het Zuidlaardermeer kunt u roeien, kanoën, zeilen en windsurfen. Voordat u het weet is de dag alweer voorbij!

Boek uw vakantie bij onze camping met meer

Bekijk ook onze andere faciliteiten

Naast het enorme meer vindt u op onze camping ook tal van andere faciliteiten geschikt voor jong en oud. Kinderen kunnen zich uitleven bij de speeltuinen, ga met eigen fantasie op avontuur in de natuur, geniet van een snelle hap bij één van onze horecagelegenheden of verras uw kinderen in de ochtend met heerlijke verse warme broodjes. Wellicht de leukste activiteit voor uw kinderen; ponyrijden op de camping. Op onze camping met meer kunnen uw kinderen meer te weten komen over onze prachtige pony's en is het zelfs mogelijk om de pony's te berijden. Lekker strelen, aaien, poetsen en nog veel meer! Tijdens het hoogseizoen is ponyrijden een vaste activiteit in ons animatieprogramma. Wacht dus niet te lang en boek een vakantie bij Camping de Vledders!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen