Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping in Schipborg

Camping de Vledders is gelegen in de Drentse plaats Schipborg. Het dorp bevindt zich aan het oosten van het stroomlandschap van de Drentsche Aa. Onze camping in Schipborg ligt op ruim een kilometer van het natuurgebied De Strubben-Kniphorstbos. In het natuurgebied kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken en de mooiste plekken van Schipborg ontdekken.

Drentsche Aa

Onze camping ligt ten zuiden van het Zuidlaardermeer en de Drentsche Aa. Tijdens de zomerperiode is het aan te raden om een aantal minuten te rijden naar één van deze wateren. Maar de Drentsche Aa biedt nog veel meer! Naast verkoeling kunt u in Nationaal Park Drentsche Aa prachtige wandeltochten maken. Als natuurliefhebber bent u hier zeker op de juiste plaats!

Boek onze camping in Schipborg!

camping schipborg.

 Aan het kijken voor een vakantie Drenthe 2022? Lees meer over de mogelijkheden op onze camping in Schipborg!

 camping in schipborg

Review: Het was super!

"Prachtige camping in de natuur bij de Drentse Aa in Schipborg. Midweek gekampeerd met 5 kinderen. Ruime kampeerplaatsen. We stonden met de camper en er was voldoende ruimte voor 2 tenten voor de kids.

De camping is zeer geschikt voor kinderen. Goed animatieteam. Mogelijkheid om paard te rijden Ideaal voor kinderen. Begeleiding prima. De natuurlijke zwemplas is volop gebruikt. Duidelijke informatie over diepte en regelmatige controle van het zwemwater. Het personeelijk was vriendelijk.

Kortom wij hebben geweldige dagen gehad. Voor herhaling vatbaar!" - Rika

Groepskamperen in Schipborg

Ook voor groepen is onze camping in Schipborg uitstekend geschikt. We bieden namelijk twee groepsaccommodaties aan die kamperen met groepen wel erg aangenaam maken. De groepsaccommodaties, t' Schoaphok en De Kapschuur, bieden alle voorzieningen voor een prettig verblijf. Hierdoor word tuw kampeervakantie nét dat beetje meer aangenaam.

 

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen