Camping in Schipborg

Natuurrijke Camping Schipborg

Camping de Vledders is gelegen in de Drentse plaats Schipborg. Het dorp bevindt zich aan het oosten van het stroomlandschap van de Drentsche Aa. Onze camping in Schipborg ligt op ruim een kilometer van het natuurgebied De Strubben-Kniphorstbos. In het natuurgebied kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken en de mooiste plekken van Schipborg ontdekken.

Drentsche Aa

Onze camping ligt ten zuiden van het Zuidlaardermeer en de Drentsche Aa. Tijdens de zomerperiode is het aan te raden om een aantal minuten te rijden naar één van deze wateren. Maar de Drentsche Aa biedt nog veel meer! Onze camping met meer is dan ook zeer geliefd bij de waterliefhebber. Naast verkoeling kunt u in Nationaal Park Drentsche Aa prachtige wandeltochten maken. Als natuurliefhebber bent u hier zeker op de juiste plaats!

Boek onze camping in Schipborg

Waar verblijf u op onze camping Schipborg?

Wilt u graag verblijven op een natuurrijke camping Schipborg? Dan kunt u goed terecht op Camping de Vledders. Een natuurcamping voor jong en oud. Hier kunt u verblijven op ons kampeerterrein met uw eigen tent of caravan. Daarnaast kunt u verblijven in één van onze verhuuraccommodaties. Deze bestaan uit trekkershutten, safaritentten, groepsruimtes of kies voor de Vledderstent.

Verhuur of Kamperen

 

Het was super!

"Prachtige camping in de natuur bij de Drentse Aa in Schipborg. Midweek gekampeerd met 5 kinderen. Ruime kampeerplaatsen. We stonden met de camper en er was voldoende ruimte voor 2 tenten voor de kids.

De camping is zeer geschikt voor kinderen. Goed animatieteam. Mogelijkheid om paard te rijden Ideaal voor kinderen. Begeleiding prima. De natuurlijke zwemplas is volop gebruikt. Duidelijke informatie over diepte en regelmatige controle van het zwemwater. Het personeelijk was vriendelijk.

Kortom wij hebben geweldige dagen gehad. Voor herhaling vatbaar!" - Rika

 

Recreatieplas
Verhuur
Ponyrijden
Actieve ontspanning
Animatie
Nationaal Park