Camping in Schipborg

Camping Schipborg

Camping de Vledders is gelegen in de Drentse plaats Schipborg. Het dorp bevindt zich aan het oosten van het stroomlandschap van de Drentsche Aa. Onze camping in Schipborg ligt op ruim een kilometer van het natuurgebied De Strubben-Kniphorstbos. In het natuurgebied kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken en de mooiste plekken van Schipborg ontdekken.

Drentsche Aa

Onze camping ligt ten zuiden van het Zuidlaardermeer en de Drentsche Aa. Tijdens de zomerperiode is het aan te raden om een aantal minuten te rijden naar één van deze wateren. Maar de Drentsche Aa biedt nog veel meer! Naast verkoeling kunt u in Nationaal Park Drentsche Aa prachtige wandeltochten maken. Als natuurliefhebber bent u hier zeker op de juiste plaats!

Boek onze camping in Schipborg!


Ontzettend prettig verblijf gehad !!
"14 dagen verbleven op de camping in een hippe stakip en opa en oma in een hippe kip. We hebben ons verblijf als heel prettig ervaren er was veel te doen voor jong en oud en heel fijn niets was verplicht.

Omgeving nodigd uit om heerlijk te wandelen of hard te lopen, direct vanaf de camping ben je meteen in de natuur.

Sanitair was schoon en verzorgd en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Er wordt tevens veel zorg en aandacht besteed aan het onderhoud van het strand. Wij zijn heel tevreden gasten !!" Familie de Best


 

Animatie
Recreatieplas
Nationaal Park
Actieve ontspanning
Verhuur
Ponyrijden