Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping in Schipborg

Rust en recreatie komt prachtig samen op onze camping in Schipborg. Een duik nemen in de recreatieplas op de camping, ontspannen voor de tent aan de bosrand, ponyrijden met de kinderen of de schitterende Drentsche Aa ontdekekn op de fiets. Onze camping in Schipborg is een geweldige vakantiebestemming in Drenthe. Klaar om nieuwe vakantieherinneringen te maken met het hele gezin? Kom gezellig langs in het schitterende Drenthe.

Camping Schipborg boeken

camping schipborg met zwemvijver

Camping in Schipborg: genieten in De Drentsche Aa

We zijn er ontzettend trots op; de locatie van onze camping in Schipborg. Met een van de bekendste natuurgebieden als achtertuin bieden wij een bijzondere kampeerervaring aan natuurliefhebbers. De Drentsche Aa zit vol verassingen. Van geweldige bos- en heidegebieden tot eeuwenoude brinkdorpen en bijzondere wandelroutes. 

Gezinscamping Drenthe met animatie

Wilt u de rust van de natuur combineren met dagen vol vermaak op de camping? Dan heeft u de juiste bestemming gevonden. Niet alleen kunt u verdwalen in de schoonheid van de omliggende natuur, ook beleeft u samen met de kinderen een onvergetelijke vakantie. Laat uw kinderen verassen door ons enthousiaste animatieteam. Wat is het toch een prettig idee als de kleine vakantiegangers zich niet hoeven te vervelen terwijl u geniet van een goed in uw luie stoel voor de caravan. 

Een balletje overslaan op het strand, met nieuwe vakantievriendjes spelen in de speeltuin, met z'n alle zwemmen naar het vlot of een ouderwets potje voetbal spelen op het sportveld. We genieten van de kinderen die genieten. 

Boek onze camping in Schipborg!

 camping in schipborg

Review: Het was super!

"Prachtige camping in de natuur bij de Drentse Aa in Schipborg. Midweek gekampeerd met 5 kinderen. Ruime kampeerplaatsen. We stonden met de camper en er was voldoende ruimte voor 2 tenten voor de kids.

De camping is zeer geschikt voor kinderen. Goed animatieteam. Mogelijkheid om paard te rijden Ideaal voor kinderen. Begeleiding prima. De natuurlijke zwemplas is volop gebruikt. Duidelijke informatie over diepte en regelmatige controle van het zwemwater. Het personeelijk was vriendelijk.

Kortom wij hebben geweldige dagen gehad. Voor herhaling vatbaar!" - Rika

Groepskamperen in Schipborg

Ook voor groepen is onze camping in Schipborg uitstekend geschikt. We bieden namelijk twee groepsaccommodaties aan die kamperen met groepen wel erg aangenaam maken. De groepsaccommodaties, t' Schoaphok en De Kapschuur, bieden alle voorzieningen voor een prettig verblijf. Hierdoor word tuw kampeervakantie nét dat beetje meer aangenaam.

Camping Schipborg boeken

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen