Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Wilt u groepskamperen in Drenthe?

Komt u gezellig groepskamperen in Drenthe? Bij ons zijn groepen van harte welkom om te komen kamperen. Of het nu gaat om een gezellig familieweekend of een weekendje weg met vrienden, bij ons bent u aan het juiste adres. Op onze camping met groepsveld kampeert u met uw gezelschap in een schitterend stukje natuur. Duik samen de recreatieplas in, beleef eindeloze avonden aan het kampvuur of verken op de fiets de prachtige omgeving.

Ontdek onze prachtige groepsaccommodaties tot wel 60 personen!

Gaat u een weekendje weg met vrienden, familie of werk? Wij hebben twee prachtige groepsaccommodaties te huur tot wel 60 personen! Deze schitterende accommodaties zijn te combineren met groepskampeerplekken. Kom naar onze prachtige camping en geniet samen van een heerlijke vakantie. U bent van harte welkom om te komen groepskameren in Drenthe. 

Kom gezellig groepskamperen 

groepskamperen in drenthe op camping de vledders

Camping met groepsveld en sfeervolle ontmoetingsruimte

Wanneer u komt kamperen met uw vriendengroep of familie dan zult u een heerlijke tijd beleven op onze natuurcamping in Drenthe. Kom samen naar Drenthe en zet uw kamp op bij een van de sfeervolle ontmoetingsruimtes of huur een van de accomodaties. De groepsaccommodaties vormen op deze manier een ideale ontmoetingsruimte om bijvoorbeeld samen te eten, spelletjes en activiteiten te doen of om gezellig te kletsen onder het genot van een drankje. Dat maakt groepskamperen in Drenthe zo gezellig! Bekijk ook alle mogelijkheden om gebruik te maken van onze extra services

Groepskamperen Drenthe: maak kennis met 't Schoaphok

Voor de groepen die meer luxe willen is er 't Schoaphok. Deze ruimte is te huur voor maximaal 60 personen en beschikt o.a. over;

  • Tafels en stoelen;
  • Zithoekje met openhaard;
  • Keukentje;
  • Overdekt terras met picknicktafels;
  • Barretje;
  • Gelegen aan groot sportveld met o.a. 2 tafeltennistafels.

Meer informatie over 't Schoaphok

Camping met pony

Het is natuurlijk hartstikke leuk om met een grote groep te kamperen. Maar wist u dat er ook heel veel leuks op de camping te beleven is? Wat dacht u bijvoorbeeld van ponyrijden? Camping de Vledders is namelijk een echte camping met pony. U kunt op de camping ponyrijden, maar bijvoorbeeld ook rijlessen nemen als u geen ervaring heeft met ponyrijden. Zo kunt u met een hele groep ponyrijden. 

Kamperen met vriendengroep: De Kapschuur

Beleef het buitenleven in  ‘de Kapschuur’. Een grote groepsruimte van circa 80m2 op een mooie locatie aan de rand van de camping. U heeft vanaf hier u een mooi uitzicht over de ponyweide en de recreatieplas. De Kapschuur beschikt over:

  • Een grote overdekte kap;
  • 8 picknicktafels;
  • Een grote loungebank;
  • Afgesloten keuken met aanrecht, kooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Zet het kamp op rond de Kapschuur als u komt groepskamperen in Drenthe en maak deze groepsaccomodatie helemaal eigen. Op het ruime grasveld rondom de schuur is het echt heerlijk groepskamperen! Terwijl de kids lekker een potje voetbal spelen kunt u heerlijk even kletsen met vrienden of familie aan de picknicktafels in de schuur. 

Meer informatie over de Kapschuur

 
Let op: In de groepsaccommodaties is geen toilet aanwezig en staan geen bedden. U kunt gebruik maken van het verwarmde sanitair en de tenten rondom de groepsruimte opzetten.

Faciliteiten die aanwezig zijn op onze natuurcamping

We zijn een natuurcamping met een hoge basiskwaliteit, zonder de ambitie luxe te willen zijn. Door de ANWB/ADAC zijn we gewaardeerd met 4 sterren! Ontdek snel ons overzicht van alle leuke faciliteiten  die aanwezig zijn op onze camping in Drenthe.

groepskamperen drenthe in drenthe

Reserveer een van onze groepsruimtes

Ideaal voor familieweekend of vriendenuitjes

Moet u een familieweekend organiseren? Of gaat u binnenkort met de vrienden weg? Dan zijn onze groepsaccommodaties in Drenthe misschien wel dé accommodaties die u zoekt. Want als u met een groep komt kamperen op onze camping in Drenthe, kunt u altijd gebruik maken van 't Schoaphok of De Kapschuur. Deze accommodaties bieden u alle voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw groepsvakantie. 

Camping in Drenthe aan het water

We zijn een hele bijzondere camping in Drenthe. Onze camping ligt namelijk direct aan een van de officiele natuurplassen van Drenthe. Een heerlijke plek om tot rust te komen, af te koelen of gewoon heerlijk waterplezier te beleven. Dat maakt groepskamperen in Drenthe zo leuk! Een unieke plek waar u het echte vakantiegevoel in eigen land ervaart. Kom kamperen met uw vriendengroep of familie en geniet van elkaar en de prachtige plek waar u verblijft. We zijn een echte natuurcamping, daarom zwemt u in een prachtige natuur- en recreatieplas. We hebben een beachvolleybalveld, heerlijk zandstrand, leuke speelvlotten en een steiger waardoor u dagen lang waterpret zult beleven. 

Komen jullie groepskamperen in Drenthe?

Komen jullie gezellig groepskamperen in Drenthe? Wanneer u het echte vakantiegevoel in eigen land wilt ervaren komt u naar onze natuurcamping in Drenthe. Onze unieke camping in Drenthe met recreatieplas ligt in een prachtige omgeving. Er is zoveel te beleven hier in Drenthe! Kom gezellig langs met uw vriendengroep of familie.

Reserveer hier

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen