Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Wilt u groepskamperen in Drenthe?

Ontdek onze prachtige groepsaccommodaties tot wel 60 personen!

Gaat u een weekendje weg met vrienden, familie of werk? Wij hebben twee prachtige groepsaccommodaties te huur tot wel 60 personen! Deze schitterende accommodaties zijn te combineren met groepskampeerplekken.

Groepskamperen Drenthe

Sfeervolle ontmoetingsruimte

De accommodaties vormen op deze manier een ideale ontmoetingsruimte om bijvoorbeeld samen te eten, spelletjes  en activiteiten te doen of om gezellig te kletsen onder het genot van een drankje. Bekijk ook alle mogelijkheden om gebruik te maken van onze extra services.

Maak kennis met 't Schoaphok

Voor de groepen die meer luxe willen is er 't Schoaphok. Deze ruimte is te huur voor maximaal 60 personen en beschikt o.a. over;

  • Tafels en stoelen;
  • Zithoekje met openhaard;
  • Keukentje;
  • Overdekt terras met picknicktafels;
  • Barretje;
  • Gelegen aan groot sportveld met o.a. 2 tafeltennistafels.

Meer informatie over 't Schoaphok

Camping met pony

Het is natuurlijk hartstikke leuk om met een grote groep te kamperen. Maar wist u dat er ook heel veel leuks op de camping te beleven is? Wat dacht u bijvoorbeeld van ponyrijden? Camping de Vledders is namelijk een echte camping met pony. U kunt op de camping ponyrijden, maar bijvoorbeeld ook rijlessen nemen als u geen ervaring heeft met ponyrijden. Zo kunt u met een hele groep ponyrijden. 

Ontmoet de Kapschuur

Beleef het buitenleven in  ‘de Kapschuur’. Een grote groepsruimte van circa 80m2 op een mooie locatie aan de rand van de camping. U heeft vanaf hier u een mooi uitzicht over de ponyweide en de recreatieplas. De Kapschuur beschikt over:

  • Een grote overdekte kap;
  • 8 picknicktafels;
  • Een grote loungebank;
  • Afgesloten keuken met aanrecht, kooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Meer informatie over de Kapschuur

 
Let op: In de groepsaccommodaties is geen toilet aanwezig en staan geen bedden. U kunt gebruik maken van het verwarmde sanitair en de tenten rondom de groepsruimte opzetten.

Faciliteiten die aanwezig zijn op onze natuurcamping

We zijn een natuurcamping met een hoge basiskwaliteit, zonder de ambitie luxe te willen zijn. Door de ANWB/ADAC zijn we gewaardeerd met 4 sterren! Ontdek snel ons overzicht van alle leuke faciliteiten  die aanwezig zijn op onze camping in Drenthe.

Groepskamperen Drenthe

Reserveer een van onze groepsruimtes

Ideaal voor familieweekend of vriendenuitjes

Moet u een familieweekend organiseren? Of gaat u binnenkort met de vrienden weg? Dan zijn onze groepsaccommodaties in Drenthe misschien wel dé accommodaties die u zoekt. Want als u met een groep komt kamperen op onze camping in Drenthe, kunt u altijd gebruik maken van 't Schoaphok of De Kapschuur. Deze accommodaties bieden u alle voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw groepsvakantie. 

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen