Kindercamping in Drenthe - plezier voor jong & oud

De leukste kindercamping Drenthe!

Bent u op zoek naar een leuke kindercamping in Drenthe midden in de natuur? Dan is Camping de Vledders een uitstekende keuze!

Ga op ontdekkingstocht in de natuur!

Kinderen kunnen van alles ontdekken en beleven op en rondom onze camping. De natuur ontdekken met je eigen fantasie is voor kinderen een van de leukste en leerzaamste activiteiten! Op onze camping is er veel ruimte voor deze spannende ontdekkingstocht. Bos, heide, speelvelden, een recreatieplas met strandje en een zandverstuiving... U vindt het allemaal op onze kindercamping Drenthe!

"Wat een gave eerste kampeerervaring! Onze kinderen hebben genoten van het animatieteam en de pony's." - Familie Kramer

Leuk animatieteam

Natuurlijk staat ons animatieteam op onze kindercamping Drenthe ook klaar om uw kids te vermaken! Dit loopt uiteen van zeer uitgebreide kinderprogramma's in het hoogseizoen tot volop vertier in de andere vakanties.

Uw kinderen mogen mee op een spannende spooktocht, kunnen genieten van een swingende musical, varen in een echte gondel, de natuur ontdekken tijdens een huifkartocht of zich helemaal uitleven tijdens een heuse vossenjacht! Dit geeft u ook weer extra tijd om even lekker ontspannen op het terras of voor de tent. 

Leukste kindercamping Drenthe  Leukste kindercamping Drenthe

Voor de échte paardliefhebbers

Laat uw kinderen heerlijk pony rijden. Ze mogen de pony's verzorgen, vertroetelen en opzadelen. En na die spannende eerste les? Dan mogen ze erop uit! Heerlijk zelf op de rug van een pony. En heeft u zelf een pony? Dan mag die uiteraard gewoon mee!

Weer helemaal kind op dé kindercamping in Drenthe

Onze kindercamping in Drenthe is er natuurlijk niet alleen voor uw kind! Er is ook aan u gedacht. In de directe omgeving stromen de rivieren de Hunze en de Drentsche Aa. Hierop kan volop gekanood worden.

Dit leuke uitstapje vanuit de camping neemt zo een hele dag in beslag! Aan het einde van de dag wordt u natuurlijk gewoon weer opgehaald om teruggebracht te worden naar onze kindercamping in Drenthe. Plezier voor jong en oud dus! Als visser komt u in onze eigen plas of een van de vele viswateren in de directe omgeving uitstekend aan zijn trekken.

Leukste kindercamping Drenthe  Leukste kindercamping Drenthe

Waterpret beleven

Daarnaast kunt u natuurlijk nog veel meer ondernemen op of aan het vele water in de omgeving. Onze camping met meer biedt jong en oud de mogelijkheid tot veel waterpret, zoals:

  • Roeien;
  • Zeilen;
  • Zwemmen;
  • Gondelvaren;
  • Surfen;
  • Zwemmen;
  • Strandvertier.

Ziet u een onvergetelijke vakantie voor u én uw kind ook wel zitten?

Reserveer dan nu onze kindercamping Drenthe

Recreatieplas
Actieve ontspanning
Ponyrijden
Nationaal Park
Animatie
Verhuur