Kindercamping in Drenthe

Bent u op zoek naar een kindercamping in Drenthe midden in de natuur? Dan is Camping de Vledders een uitstekende keuze voor u!

Ga op ontdekkingstocht in de natuur!

Kinderen kunnen van alles ontdekken en beleven op en rondom onze camping. De natuur ontdekken met je eigen fantasie is voor kinderen een van de leukste en leerzaamste activiteiten! Op onze camping is er veel ruimte voor deze spannende ontdekkingstocht. Bos, heide, speelvelden, een recreatieplas met strandje en een zandverstuiving... U vindt het allemaal op onze kindercamping Drenthe!

Natuurlijk staat ons animatieteam op onze kindercamping Drenthe ook klaar om uw kids te vermaken! Dit loopt uiteen van zeer uitgebreide kinderprogramma's in het hoogseizoen tot volop vertier in de andere vakanties. Uw kinderen mogen mee op een spannende spooktocht, kunnen genieten van een swingende musical, varen in een echte gondel, de natuur ontdekken tijdens een huifkar tocht of zich helemaal uitleven tijdens een heuse vossenjacht!

Dit geeft u ook weer extra tijd om even lekker ontspannen op het terras of voor de tent. 

Kindercamping Drenthe

Voor de échte paardliefhebbers

Laat uw kinderen heerlijk pony rijden. Ze mogen de pony's verzorgen, vertroetelen en opzadelen. En na die spannende eerste les? Dan mogen ze erop uit! Heerlijk zelf op de rug van een pony. En heeft u zelf een pony? Dan mag die uiteraard gewoon mee!

Ben weer helemaal kind op dé kindercamping in Drenthe

Een kindercamping is natuurlijk niet alleen voor uw kind! Er is ook aan u gedacht. In de directe omgeving stromen de rivieren de Hunze en de Drentsche Aa. Hierop kan volop gekanood worden. Dit kan wel tot een hele dag! En aan het einde van de dag wordt u natuurlijk gewoon weer opgehaald om teruggebracht te worden naar de kindercamping in Drenthe. Plezier voor jong en oud dus! Als visser komt u in onze eigen plas of een van de vele viswateren in de directe omgeving uitstekend aan zijn trekken.

Daarnast kunt u natuurlijk nog veel meer ondernemen op of aan het vele water in de omgeving, zoals:

  • Roeien;
  • Zeilen;
  • Zwemmen;
  • Gondelvaren;
  • Surfen;
  • Zwemmen;
  • Strandvertier.

Wilt u ook een spectaculaire vakantie voor u én uw kind?

Reserveer nu onze kindercamping Drenthe

Recreatieplas
Nationaal Park
Animatie
Verhuur
Ponyrijden
Actieve ontspanning