Kindercamping in Drenthe

Bent u op zoek naar een kindercamping in Drenthe? Dan is Camping de Vledders een uitstekende keuze voor u. Laat uw kinderen heerlijk pony rijden. Ze mogen de pony's verzorgen, vertroetelen en opzadelen. En na die eerste spannende les? Er op uit! Heerlijk zelf op de rug van een pony. En heeft u zelf een pony? Dan mag die uiteraard gewoon mee!

Weer helemaal kind op dé kindercamping in Drenthe!

Een kindercamping is natuurlijk niet alleen voor uw kind! Er is ook aan u gedacht! In de directe omgeving stromen de rivieren de Hunze en de Drentsche Aa. Hierop kan volop gekanood worden. Wel tot een hele dag! En aan het einde van de dag wordt u natuurlijk gewoon weer opgehaald om terug gebracht te worden naar de kindercamping in Drenthe. Plezier voor jong en oud! En ook de visser komt in onze eigen plas of één van de vele viswateren in de directe omgeving uitstekend aan zijn trekken. Maar u kunt nog veel meer ondernemen op of aan het vele water in de omgeving, namelijk;

  • Roeien
  • Zeilen
  • Zwemmen
  • Gondelvaren
  • Surfen
  • Zwemmen
  • Strandvertier

Kindercamping in Drenthe

Voor de kids!

Bent u toe aan een heerlijke dag ontspannen? Met of zonder de kinderen? Op onze kindercamping in Drenthe is er voor kinderen zat te beleven. Ons animatie team staat klaar om uw kids te vermaken. Van zeer uitgebreide kinderprogramma's in het hoogseizoen tot volop vertier in de andere vakanties. Uw kinderen mogen op een spannende spooktocht, genieten van een swingende musical, varen in een echte gondel, de natuur in tijdens een huifkar tocht, of zich helemaal uitleven tijdens een heuse vossenjacht. 

Zo kunt u nog even lekker ontspannen op het terras of voor de tent. 

Wilt u ook een spectaculaire vakantie voor u én uw kind?

Reserveer nu al voor het nieuwe seizoen!

Nationaal Park
Paardenvakantie
Kinderen
Recreatieplas
Groepskamperen
Actieve ontspanning