Menu

Boek je vakantie online

Boeken

De leukste kindercamping Drenthe!

Bent u op zoek naar een leuke kindercamping in Drenthe midden in de natuur? Dan is Camping de Vledders een uitstekende keuze!

Ga op ontdekkingstocht in de natuur!

Kinderen kunnen van alles ontdekken en beleven op en rondom onze camping. De natuur ontdekken met uw eigen fantasie is voor kinderen een van de leukste en leerzaamste activiteiten! Op onze camping is er veel ruimte voor deze spannende ontdekkingstocht. Bos, heide, speelvelden, een recreatieplas met strandje en een zandverstuiving... U vindt het allemaal op onze kindercamping Drenthe!

Kindercamping Drenthe

Superleuk animatieprogramma

Natuurlijk staat ons animatieteam op onze kindercamping Drenthe ook klaar om uw kids te vermaken! Dit loopt uiteen van zeer uitgebreide kinderprogramma's in het hoogseizoen tot volop vertier in de andere vakanties.

"Wat een gave eerste kampeerervaring! Onze kinderen hebben genoten van het animatieteam en de pony's." - Familie Kramer

Kindercamping Drenthe

Uw kinderen mogen mee op een spannende spooktocht, kunnen genieten van een swingende musical, varen in een echte gondel, de natuur ontdekken tijdens een huifkartocht of zich helemaal uitleven tijdens een heuse vossenjacht! Dit geeft u ook weer extra tijd om even lekker ontspannen op het terras of voor de tent. 

Voor de échte paardliefhebbers

Laat uw kinderen heerlijk ponyrijden. Ze mogen de pony's verzorgen, vertroetelen en opzadelen. En na die spannende eerste les? Dan mogen ze erop uit! Heerlijk zelf op de rug van een pony. En heeft u zelf een pony? Dan mag die uiteraard gewoon mee!

Ben weer helemaal kind op dé kindercamping in Drenthe

Onze kindercamping in Drenthe is er natuurlijk niet alleen voor uw kind! Er is ook aan u gedacht. In de directe omgeving stromen de rivieren de Hunze en de Drentsche Aa. Hierop kan volop gekanood worden.

Kindercamping Drenthe

Dit leuke uitstapje vanuit de camping neemt zo een hele dag in beslag! Aan het einde van de dag wordt u natuurlijk gewoon weer opgehaald om teruggebracht te worden naar onze kindercamping in Drenthe. Plezier voor jong en oud dus! Als visser komt u in onze eigen plas of een van de vele viswateren in de directe omgeving uitstekend aan zijn trekken.

Wateractiviteiten

Daarnaast kunt u natuurlijk nog veel meer ondernemen op of aan het vele water in de omgeving, zoals:

  • Roeien;
  • Zeilen;
  • Zwemmen;
  • Gondelvaren;
  • Surfen;
  • Zwemmen;
  • Strandvertier.

Kindercamping Drenthe

Ziet u een onvergetelijke vakantie voor u én uw kind ook wel zitten?

Reserveer dan nu onze kindercamping Drenthe

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen