Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Een heerlijke vakantie in 2022 boeken?

Het is zover: u kunt nu ook uw vakantie voor 2022 op Camping De Vledders boeken. En dat betekent dat u in 2022 weer heerlijk kunt komen genieten van onze camping en de omgeving van de camping. En natuurlijk kunt u weer gebruik maken van alle faciliteiten die er op onze camping aanwezig zijn!

Een vakantie in 2022 op een kampeerplaats

Voordat we gaan kijken naar wat er allemaal op en rondom onze camping te doen is, vertellen we u eerst meer over uw verblijf. Want dat is natuurlijk het belangrijkste. Op onze camping kunt u kiezen uit huuraccommodaties en kampeerplaatsen. Voor de echte kampeerervaring kiest u natuurlijk voor een kampeerplaats. Daarin heeft u op onze camping een aantal keuzes.

Welke kampeerplaats kiest u?

Voor de toeristische kampeerder zijn er op onze camping twee mogelijkheden. Kies er bijvoorbeeld voor om uw vakantie in 2022 op een toeristische plaats met elektra door te brengen. Dit is een ruime kampeeprlaats, in ieder geval 100m² groot, met 6 ampère elektriciteit. De tweede optie die wij voor u hebben is de kampeerplaats zonder elektriciteit. Deze heeft geen electriciteit, maar lijkt verder sterk op de plek met electriciteit. Deze plek is ideaal als u tijdens de vakantie even back to basic wil.

Vakantie in 2021

Voordeel van een kampeerplaats

Het verblijven op onze kampeerplaatsen heeft een aantal voordelen. Allereerst kunt u gewoon uw auto op de kampeerplaats laten staan. Deze hoeft niet ergens op een parkeerplaats gezet te worden. Ook heeft u op de kampeerplaatsen de mogelijkheid uw eigen plekje uit te zoeken. Zo kunt u uw ideale plekje op de camping bemachtigen. Wilt u wel zeker zijn van een bepaalde plek? Reserveer dan van tevoren, dan weet u zeker dat u het juiste plekje heeft.

Seizoenplaatsen en groepskamperen

Ook kunt u op onze camping terecht voor een seizoenplaats of om te kamperen met groepen. De seizoenplaatsen bieden u de mogelijkheid op onze camping te verblijven van april tot oktober. Wuilt u met een groep komen? Dan is groepskamperen wat u zoekt. Voor uw vakantie in 2022 met een groep kunt u gebruik maken van 2 groepsruimtes. Deze bieden heel veel ruimte voor u en uw groep. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over groepskamperen.

In 2022 een accommodatie huren?

Ook kunt u voor uw vakantie in 2022 op Camping De Vledders weer een van onze luxe accommodaties huren. Wij bieden zowel huurtenten als stacaravans en zelfs een 'Knusse Knaus'-tourcaravan aan. Hierdoor is er voor elke wens een mooie accommodatie te vinden.

Kies voor glamping

Bent u op zoek naar de echte 'Glamping' belevenis? Kies dan voor onze luxe Safaritent. De Safaritent is geschikt voor 4 tot 6 personen. Hij heeft de beschikking over een keuken, een mooi zitgedeelte en zelfs een veranda. De tent beschikt over een goede inventaris, waardoor het u nergens aan zal ontbreken tijdens uw vakantie. 

Een stacaravan of een Knusse Knaus

Ook kunt u bij ons kiezen voor een luxe stacaravan of een Knusse Knaus. De stacaravan is hip, geschikt voor maximaal 5 personen, voorzien van een goed ingerichte keuken en een prettig zitgedeelte. De stacaravan is ideaal als vakantieplek voor uw vakantie in 2021. De Knaus is een ruime toercaravan met luivel. U kunt hier met 4 personen in verblijven. Wilt u een plekje dichtbij het speeltuintje en het strand? Dan is de Knusse Knaus iets voor u.

Bekijk hier alle accommodaties

Een onvergetelijke vakantie

Nu u onze kampeerplaatsen en accommodaties heeft gezien, wordt het tijd om te kijken naar al het leuks dat u op en rondom onze camping kunt doen. Want u hoeft zich natuurlijk niet te vervelen tijdens uw vakantie in 2022.

Op de camping

De camping is een hele leuke plek! Niet alleen door zijn prachtige ligging, maar ook door de hoeveelheid voorzieningen die de camping heeft. Zo kunnen u en uw kinderen zwemmen in de recreatieplas, ponyrijden, spelen in de speeltuin en meedoen aan het leuke animatieprogramma. Tijdens dit programma worden de leukste activiteiten gedaan. Lekker knutselen, theater maken, dansen en nog veel meer. 

Rondom de camping

Niet alleen op de camping is heel veel te beleven. Ook rondom de camping hoeft u zich niet te vergeten. Bent u bijvoorbeeld een natuurliefhebber? Dan zijn er verschillende mooie natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. De bekendste hiervan is natuurlijk Nationaal Park Drentsche Aa. De romantische beek de Drentsche Aa kronkelt door een eeuwenoud landschap van heide, kleurrijke hooilanden, zandwegen en esdorpen. Kortom, dit is een plek die u niet wilt missen.

Uitjes met het gezin

Ook als u met uw gezin op vakantie bent in 2022 is er heel veel leuks te beleven. Een echte aanrader (vinden wij) is een bezoek aan Wildlands in Emmen. Deze unieke dierentuin laat niet alleen de mooiste dieren zien: u kunt er ook allerlei leuke dingen doen. Daarbij is dit zowel voor kinderen als voor de ouders een heerlijk dagje weg. Ideaal tijdens uw vakantie in 2022.

Bekijk alle uitjes in de omgeving

Wacht niet met boeken voor 2022

Wilt u zeker zijn van een plekje op onze mooie natuurcamping in Drenthe? Reserveer dan nu uw vakantie.

Boek uw vakantie voor 2022

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen