Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Omgeving

Camping de Vledders wordt niet voor niets de Parel aan de Drentsche Aa genoemd. Omringd door zeer mooie natuurgebieden, met sporen uit een ver verleden. De ijstijden zijn al lang geleden, maar toch ligt hier de oorsprong van een prachtig gebied. De Hondsrug, het stroomdal van de Drentsche Aa, de hunebedden, de prachtige vennen, de brinkdorpen, de zandverstuivingen en het Zuidlaardermeer… Allemaal zijn ze aan deze periode te danken!

Naast dat u volop kunt genieten van zoveel prehistorie is er ook een diversiteit aan mogelijkheden voor een dagje uit, zowel voor jong als oud. Of u nu zin heeft in een pretpark of een kanotocht over de Drentsche Aa of Hunze, er is van alles mogelijk! 

Cultuur

Cultuur

Houdt u van cultuur en wilt u zich hier verder verdiepen? Er zijn hier volop mogelijkheden voor! Er is liggen namelijk vele musea in de directe omgeving.

Meer informatie
Actief

Actief

Is een actieve vakantie echt wat voor u? Onze camping in Drenthe is een ideaal startpunt voor leuke sportieve activiteiten.

Meer informatie
Kinderuitjes

Kinderuitjes

Wilt u lekker even een dagje met de kinderen eropuit? In de omgeving zijn er eigenlijk teveel mogelijkheden om op te noemen! 

Meer informatie
Evenementen

Evenementen

Voor een aantal evenementen hebben we speciale arrangementen. Deze worden ruim van tevoren bij onze aanbiedingen aangekondigd.

Meer informatie
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen