Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping met recreatieplas | Camping de Vledders is een groene familiecamping in Drenthe met veel natuur en een eigen recreatieplas. Het meer is ongeveer 30.000 m2 en uitsluitend voor gebruik door campinggasten.

Eindeloos veel speelplezier

Onze recreatieplas met groot zandstrand is een absolute topper! Kinderen beleven hier eindeloos veel speelplezier, zonaanbidders hebben alle ruimte om lekker te genieten op het strand, actievelingen springen in een bootje of gaan ervandoor op een supplank en de rustzoekers zoeken een rustig bankje langs de oever om de zon te zien ondergaan in het water.

Recreatieplas vernieuwd

In 2020 is de recreatieplas grondig aangepakt. De recreatieplas is helemaal leeggepompt en de bodem schoon gemaakt. Daarnaast heeft de recreatieplas een andere vorm gekregen met aan de ene kant een recreatief gedeelte met een groot zandstrand, een waterspeelplaats en een beachvolleybalveld. In het water zijn twee grote speelvlotten neergelegd waar kinderen naartoe kunnen zwemmen en vanaf kunnen duiken. Het andere deel heeft een grasoever die we natuurlijk laten begroeien, zodat dit veel dieren aan zal trekken, zoals kikkers, padden, libellen, salamanders en insecten. Er is tevens een steiger gemaakt voor het aanleggen van bootjes en om te vissen.

Camping met recreatieplas

Waterspeelplaats

Wat is er voor kinderen leuker dan kliederen met water en zand? Lekker vies worden, spelen met modder, zandtaartjes bakken…onze nieuwe waterspeelplaats zorgt gegarandeerd voor veel plezier voor jong en oud.

Suppen

Wil je graag een keer suppen? Onze recreatieplas leent zich uitstekend om te oefenen met suppen. Supplanken zijn per dagdeel te huur bij de receptie.

Camping met recreatieplas

Outdoor activiteiten

Tijdens de vakanties worden er diverse outdoor activiteiten georganiseerd bij de recreatieplas, zoals zelf vlotten bouwen en varen, kanoën en suppen.

Camping met recreatieplas in Drenthe

Wist je dat de recreatieplas?

  1. Uitsluitend door campinggasten wordt gebruikt (geen dagrecreatie)
  2. Zeer schoon en fris zwemwater is
  3. Onder controle staat van provincie en waterschap
  4. De hoogste kwalificatie heeft voor zwemwater (3-sterren)
  5. Continu wordt ververst vanuit grondwater (kwelwater)
  6. In verbinding staat met de Drentsche Aa

Boek nu

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen