Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Heerlijke camping in het Drentse Zeegse

Zeegse is een klein gehucht in Drenthe. Deze kleine plaats wordt voornamelijk gekenmerkt door de prachtige omgeving waarin hij ligt. Zo is het landschap zeer bosrijk en op een mooie plek bij de Drentse Aa gelegen. Dat maakt kamperen op deze camping De Vledders zo mooi. En er is heel veel leuks te doen op en rondom deze camping Zeegse.

Ontdek de natuur rondom camping Zeegse

Allereerst is deze omgeving zeer geliefd bij dagjesmensen. Waarom? Omdat er heel veel mooie natuur te vinden is in de omgeving van camping Zeegse. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk verkoeling zoeken bij het Zuidlaardermeer. Dit meer, ten noorden van Zuidlaren, is heel groot en heeft prachtige oeverlanden. 

Camping Zeegse natuur

Bezoek het Arboretum van Assen

Het Arboretum van Assen is ook een prachtige natuurbestemming in de buurt van Camping De Vledders. Dit arboretum werd in 1990 als bos aangelegd, en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bosgebied van meer dan 20 hectare. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de natuur.

 

Uitstapje voor de motorfanaat

Ook de echte motorfanaat komt goed .tot zijn recht in de buurt van camping Zeegse. De camping is namelijk niet ver gelegen van het TT Circuit in Assen. Op het circuit worden elk jaar verschillende motoraces georganiseerd. Camping De Vledders leent zich dan ook uitstekend als uitvalsbasis als u een race wilt zien op het circuit.

Genoeg te doen op de camping

Natuurlijk hoeft u niet per sé de camping af om iets leuks te ondernemen. Op de camping is namelijk ook genoeg te doen. Wist u bijvoorbeeld dat Camping De Vledders een camping met pony is? U kunt hier ponyrijden op één van de 6 pony's. U kunt lessen nemen voor het ponyrijden, maar de ervaren ruiter kan ook een buitenrit maken. Ook kunt u op de camping Zeegse heerlijk zwemmen in de natuur en recreatieplas. In deze plas kunt u tevens uitstekend vissen. 

Boek nu op camping Zeegse

Bent u benieuwd naar een heerlijke vakantie op Camping Zeegse? Boek dan nu een mooie plek op deze natuurcamping en kom ongedwongen genieten. We hopen u snel te mogen verwelkomen op Camping De Vledders.

Boek nu uw plek op Camping Zeegse

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen