Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Heerlijke camping in het Drentse Zeegse

Zeegse is een klein gehucht in Drenthe. Deze kleine plaats wordt voornamelijk gekenmerkt door de prachtige omgeving waarin hij ligt. Zo is het landschap zeer bosrijk en op een mooie plek bij de Drentse Aa gelegen. Dat maakt kamperen op deze camping De Vledders zo mooi. En er is heel veel leuks te doen op en rondom deze camping Zeegse.

Ontdek de natuur rondom camping Zeegse

Allereerst is deze omgeving zeer geliefd bij dagjesmensen. Waarom? Omdat er heel veel mooie natuur te vinden is in de omgeving van camping Zeegse. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk verkoeling zoeken bij het Zuidlaardermeer. Dit meer, ten noorden van Zuidlaren, is heel groot en heeft prachtige oeverlanden. 

Daarnaast zijn er een aantal prachtige gebieden die zich uitstekend lenen voor een fiets- of wandeltocht. Zo ligt onze camping op steenworp afstand van Nationaal Park Drentsche Aa. Vanaf de camping fiets je zo dit prachtige natuurgebied in en ontdek je uitgestrekte bossen, zandmeren, galgenbergen, grafheuvels en natuurlijk de beroemde hunebedden. De Hondsrug is het oostelijke deel van het park en vormt een uniek geologisch gebied. De ruggen en dalen van dit gebied werden tijdens de ijstijd gevormd en zijn vandaag de dag nogsteeds te aanschouwen. Daarnaast vind je hier nog eeuwenoude karrensporen, authentieke dorpen en pingoruïnes. Kom en ervaar dit prachtige stukje geschiedenis! 

 

Camping Zeegse natuur

Bezoek het Arboretum van Assen

Het Arboretum van Assen is ook een prachtige natuurbestemming in de buurt van Camping De Vledders. Dit arboretum werd in 1990 als bos aangelegd, en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bosgebied van meer dan 20 hectare. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de natuur.

Overnachten op camping Zeegse

Wij beschikken over een diversiteit aan kampeerplaatsen en accommodaties. Omdat wij vinden dat u voldoende keuze moet hebben uit verblijfsmogelijkheden en kampeerplaatsen, kunt u er voor kiezen om in alle ruimte te kamperen op een toeristische plaats met of zonder elektra en zijn er in elk seizoen diverse accommodaties beschikbaar, om u zo comfortabel en luxe mogelijk te laten overnachten. 

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, en dus perfect voor ouders met kinderen. U leest in alle rust een spannend boek, terwijl uw kinderen lekker rondom de kampeerplaats aan het spelen zijn en zo houdt u ook nog een oogje in het zeil. Ideaal! 

Het echte kamperen staat bij ons centraal en elke toeristische kampeerder is welkom. Zo zijn onze campingplaatsen geschikt voor tenten, vouwwagens, caravans en campers. Mochten er genoeg plek zijn, dan kiest u, uw eigen kampeerplek uit. Zoek een leuk plekje uit op onze verschillende kampeervelden. We hebben een aantal prachtige kampeerplekken langs de rand van het bos, midden in het bos, met uitzicht op de recreatieplas of aan het weiland met de pony's. 

De accommodaties zijn wellicht het meest aantrekkelijk, want ook in deze knusse accommodaties ervaart u het echte vakantiegevoel, maar beschikt u wel over luxe voorzieningen net al thuis. Lekker een middagje op de bank hangen, gebruik kunnen maken van eigen privé sanitair, een heerlijk kopje koffie drinken op het terras, maar vooral met de kids een geweldige vakantie beleven. Vakantie vieren met het hele gezin doet u op Camping Zeegse. Wij heten iedereen van harte welkom! 

Boek uw vakantie!

Uitstapje voor de motorfanaat

Ook de echte motorfanaat komt goed .tot zijn recht in de buurt van camping Zeegse. De camping is namelijk niet ver gelegen van het TT Circuit in Assen. Op het circuit worden elk jaar verschillende motoraces georganiseerd. Camping De Vledders leent zich dan ook uitstekend als uitvalsbasis als u een race wilt zien op het circuit.

Genoeg te doen op de camping bij Zeegse

Natuurlijk hoeft u niet per sé de camping af om iets leuks te ondernemen. Op de camping is namelijk ook genoeg te doen. Wist u bijvoorbeeld dat Camping De Vledders een camping met pony is? U kunt hier ponyrijden op één van de 6 pony's. U kunt lessen nemen voor het ponyrijden, maar de ervaren ruiter kan ook een buitenrit maken. Ook kunt u op de camping heerlijk zwemmen in de natuur en recreatieplas. In deze plas kunt u tevens uitstekend vissen. 

Ook ideaal voor groepen

Wist u dat u ook uitstekend met een groep op onze camping in Zeegse kunt verblijven? Op onze camping zijn namelijk twee groepsvoorzieningen aanwezig. Dit zijn grote ruimtes met tafels/stoelen, keuken, toiletten en noem het maar op. U kunt met een groep komen kamperen en gebruik maken van deze accommodaties. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u een familie- of vriendenweekend moet organiseren of op kamp gaat met school of uw sportvereninging. De twee accommodaties die u kunt huren zijn 't Schoaphok en De Kapschuur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag nu meer infotmatie aan. 

Informatie aanvragen

Boek nu op camping Zeegse

Bent u benieuwd naar een heerlijke vakantie op onze fijne camping? Boek dan nu een mooie plek op deze natuurcamping en kom ongedwongen genieten. We hopen u snel te mogen verwelkomen op Camping De Vledders.

Boek nu uw plek op Camping Zeegse

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen