Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Fietsen

Fietsen door het prachtige landschap van de Drentsche Aa, over de Hondsrug en vervolgens terug door de Hunzevallei. Fraaie landschappen, rustige fietspaden en dorpjes, verscholen onder bomen met uitnodigende terrasjes. Een netwerk aan paden en rustige weggetjes brengt u naar alle mooie plekken. Het kleinschalige landschap met z’n verrassende doorkijkjes en eindeloze vergezichten boeit elk moment.

Wilt u met het hele gezin fietsen? Op de Hondsrug zijn ook hele leuke fietsroutes voor kinderen. Vijf kinderfietsroutes met VR! De Virtual Reality brengt je 100.000 jaar terug in de tijd! Download de app Steenmannetje op Fietse en ontdek deze 5 mooie fietsroutes!!

Steenmannetje op Fietse 

Fietsers welkom!

Wilt u graag op fietsvakantie in Drenthe? De lang-afstand fietsroutes Fietserpad en LF 14 Saksenroute (Lauwersoog-Enschede) lopen direct langs de ingang van onze camping. U bent bij ons van harte welkom; voor een overnachting, als rustpunt voor een kop koffie of voor het repareren van een lekke band. Fietspomp en plakspul zijn aanwezig! Ook hebben we een oplaadpunt voor elektrische fietsen.  

Fietsroutes

Bij de receptie hebben we diverse kaarten en fietsroutes:

  1. Fietsroute Zuidlaardermeer
  2. Fietsknooppuntenkaart Noord-Drenthe (we zitten tussen knooppunt 62 en 89)
  3. Fietsroute ‘Rondje Drentsche Aa’
  4. Diverse andere fietsroutes.

We informeren u graag in de receptie. Ook kunt u bij ons terecht voor fietsverhuur.

Omgeving overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen