Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Steenmannetje op Fietse

Steenmannetje op fietse zijn 5 spannende kinderroutes door Aa en Hunze. Vijf fietsroutes met VR! De Virtual Reality brengt je 100.000 jaar terug in de tijd! Ontdek samen met de vriendjes van Steenmannetje waarom de Hondsrug zo'n bijzonder gebied is. Bij elke route staat één Drents dier centraal dat jou mee op avontuur neemt. De routes duren ongeveer 2,5 uur!

Drentsche Aa

De Heidekoe loopt vrij rond in Drentse natuurgebieden. Een van de heidekoeien is Bello, en Bello kan je hulp goed gebruiken want hij heeft een probleem...

Balloërveld

Schapen spelen een grote rol in het behouden van het natuurgebied Balloërveld. Eén van de schapen, Loek, is zijn beste vriend kwijt. Help jij hem zoeken?  

Hunzedal

In 2008 werden enkele bevers in Drenthe uitgezet, deze populatie groeit. Maar Bever Harry heeft een probleem en ook Harry heeft jouw hulp nodig.  

Gasselte-Borger

Heel heel lang geleden trokken er groepen enorme mammoeten door Drenthe. Gaan jullie met één van hen op pad door het heden? 

Grolloo-Schoonloo

Sinds een paar jaar is de wolf terug in Drenthe. Bo de Wolf is op zoek naar iets... help jij zoeken?

Download de app Steenmannetje op Fietse en ontdek deze 5 mooie fietsroutes!! Wil je tijdens de route een blik werpen in het verleden en zien hoe het er hier duizenden jaren geleden uitzag? Vergeet dan niet een VR-bril mee te nemen. Deze is verkrijgbaar bij de receptie. De routes zijn ook zonder VR-bril goed te volgen.

Meer informatie en een flyer zijn verkrijgbaar bij de receptie!

Download in de app store

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen