Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping met manege 

Bent u op zoek naar een camping met manege? Camping de Vledders in Schipborg is een paradijs voor ponyliefhebbers. Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan onze manege activiteiten kunt u ook uw eigen paard of pony meenemen. De camping is omringd door weiland, waardoor er genoeg plek is voor uw pony of paard. Daarnaast beschikken we over stalling en een buitenmanege.

camping met manege drenthe

Ponyrijden op onze camping met manege

Ponyrijden is in de vakanties (Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en zomervakantie) een vast onderdeel van het animatieprogramma op onze camping met manege. Kinderen kunnen dan elke middag ponyrijden. Daarbuiten is ponyrijden mogelijk op aanvraag. We hebben 7 eigen pony’s in alle maten: Noortje, Toby, Tonko, Bonnie, Teun, Rosa en Mini! Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren ruiters en amazones. Voor de allerkleinsten hebben we 3 lieve Shetlanders. Bekijk hier ons programma van ponyrijden:

Programma ponyrijden

Stalling en weidegang

Met uw eigen paard of pony het prachtige landschap van de Drentsche Aa verkennen? Paarden en pony's zijn bij onze camping met manege van harte welkom. We zijn een prima uitvalsbasis voor mooie buitenritten door de bossen, heide en zandverstuivingen. Door de vele (zand)wegen is het mogelijk om lange (dag)tochten te maken. We beschikken over stallen, weiland en een buitenbak. Er is genoeg ruimte om uw paard te stallen!

Ruiteren en mennen

Met behulp van het ruiter- en men knooppunten netwerk kunt u vanaf de camping de mooiste (dag)tochten maken. Het knooppunten netwerk is te vinden op www.buitenrijden.nl

camping met manege

Ruitervoorde

Onlangs is er in de Drentsche Aa bij Zeegse een ruitervoorde aangelegd. Hiermee is een verbinding gemaakt tussen Zeegse en de Schapendrift (fietspad tussen Gasteren en Schipborg). De aanleg van de ruitervoorde, een doorwaadbare plek in de rivier voor ruiters en hun paard, maakt deel uit van het ruiter- en men knooppunten netwerk van de Hondsrugtrail, een paardenroute van Coevorden tot Tynaarlo.

Knooppunten netwerk

Complete camping met manege

Onze camping met manege biedt de volgende mogelijkheden:

  1. Kamperen met uw eigen paard of pony (stalling en weidegang)
  2. Een uitvalsbasis voor de mooiste (dag)tochten door het Nationaal Park Drentsche Aa
  3. Een buitenbak waar u onbeperkt gebruik van kunt maken
  4. Pony activiteiten als onderdeel van ons animatieprogramma 
  5. Wandelen met een shetlandpony of een (beginners)lesje 
  6. Buitenrit onder begeleiding voor ervaren ruiters en amazones

Boek nu 

Kindvriendelijke camping in Drenthe

Eindeloos genieten van de mogelijkheden van onze manege, schitterende tochten maken in de omgeving en beste vrienden worden met onze pony's. Een camping met manege is geweldig voor de kleine vakantiegangers. Maar er is nog veel meer toe doen op onze kindvriendelijke camping in Drenthe. Zo hebben we een schitterende natuur- en recreatieplas op onze camping, waar u met de kinderen lekker kunt zwemmen, beachvolleyballen of heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast is er een enthousiast animatieteam, kunnen de kids lekker sporten op het sportveld en liggen er verschillende speeltuintjes gespreid over het park. 

Ontdek de faciliteiten

 

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen