Beleef een topvakantie op onze camping bij Assen

Camping Assen

Gastvrije groene camping Assen

Camping de Vledders is door de ANWB/ADAC gewaardeerd met vier sterren van de maximaal haalbare vijf sterren. Onze camping bij Assen heeft deze beoordeling ontvangen door onder andere de hoge kwaliteit van de faciliteiten en het terrein. Deze beoordeling past precies bij onze doelstelling een hoge basiskwaliteit te bieden, zonder de ambitie luxe te willen zijn.

Helemaal ontspannen op onze camping

Met onze camping willen wij u een zorgeloze en rustgevende vakantie bieden. Naast onze camping in Assen is ook de omgeving voor ons van groot belang. Dit draagt namelijk mede bij aan uw vakantie en uw beleving.


Fantastisch
"Heel gastvrij welkom. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We verbleven in een luxe safari-tent. Kamperen met net dat beetje extra. Lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Met de rolstoel was het in en om de tent ook prima vertoeven. Het sanitair was buitengewoon goed, superschoon!!

De camping ligt ook in een pracht omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ik heb zelf nog nooit zoveel vogels tegelijk horen fluiten als 's ochtends vroeg. Krijg je gewoon een glimlach van op je gezicht. Wat een rust geeft dat! We komen niet alleen graag terug, we komen zeker terug!! Was echt toppie!!" Mevrouw Scholte Albers met oudere kinderen


Zorgeloze vakantie in de buurt van Assen

Onze camping ligt enkele tientallen kilometers ten noorden van de stad Assen. De hoofdstad van Drenthe is een prachtige plaats die zeker een bezoek waard is. Naast een gezellig winkelcentrum vindt u in Assen ook enkele bezienswaardigheden die de geschiedenis van Assen laten zien. Het Drents Museum is ook zeker een aanrader! Ze beschikken over een mooie vaste collectie en unieke, goed ontvangen wisselende tentoonstellingen. Onze camping ligt op rijafstand van Assen en bezorgt u een heerlijke vakantie in Assen, terwijl u tegelijkertijd ook kunt genieten van de gemoedelijke en natuurrijke omgeving waarin u zich bevindt.

Ervaar de rust en ruimte van de natuur

Wilt u het echte natuurgevoel ervaren? Gooi dan uw tentje uit op onze camping in Assen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zodat het u tijdens uw kampeervakantie aan niets ontbreekt. De kinderen kunnen in de schoolvakanties ook meedoen met een superleuk animatieprogrammaKamperen in Assen en omgeving kan niet beter! Heerlijk al die rust en ruimte.

Boek uw vakantie bij onze camping bij Assen!

Animatie
Recreatieplas
Nationaal Park
Verhuur
Actieve ontspanning
Ponyrijden