Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Beleef een topvakantie op onze camping bij Assen

Wilt u kamperen in de buurt van Assen? Ontdek dan onze mooie en gezellige camping: De Vledders.

Gastvrije groene camping Assen

Camping de Vledders is door de ANWB/ADAC gewaardeerd met vier sterren en wij zijn bijzonder trots op deze mooie prestatie. Onze camping bij Assen heeft deze beoordeling ontvangen door onder andere de hoge kwaliteit van de faciliteiten en het terrein. De beoordeling past precies bij onze doelstelling een hoge basiskwaliteit te bieden, zonder de ambitie luxe te willen zijn.

Camping Assen

Met onze camping willen wij u een zorgeloze en rustgevende vakantie bieden. Naast onze camping in Assen is ook de omgeving voor ons van groot belang. Dit draagt namelijk mede bij aan uw vakantie en uw beleving.

Fantastisch
"Heel gastvrij welkom. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We verbleven in een luxe safaritent. Kamperen met net dat beetje extra. Lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Met de rolstoel was het in en om de tent ook prima vertoeven. Het sanitair was buitengewoon goed, superschoon!!

De camping ligt ook in een pracht omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ik heb zelf nog nooit zoveel vogels tegelijk horen fluiten als 's ochtends vroeg. Krijg je gewoon een glimlach van op je gezicht. Wat een rust geeft dat! We komen niet alleen graag terug, we komen zeker terug!! Was echt toppie!!"  - Mevrouw Scholte Albers met oudere kinderen

 

Zorgeloze vakantie in de buurt van Assen

Onze camping ligt enkele tientallen kilometers ten noorden van de stad Assen. De hoofdstad van Drenthe is een prachtige plaats die zeker een bezoek waard is. Naast een gezellig winkelcentrum vindt u in Assen ook enkele bezienswaardigheden die de geschiedenis van Assen laten zien.

Het Drents Museum is voor jong en oud een leuk uitje! Ze beschikken over een mooie vaste collectie en unieke, goed ontvangen wisselende tentoonstellingen. Onze camping ligt op rijafstand van Assen en bezorgt u een heerlijke vakantie in Assen, terwijl u tegelijkertijd ook kunt genieten van de gemoedelijke en natuurrijke omgeving waarin u zich bevindt.

Camping Assen

Ervaar de rust en ruimte van de natuur

Wilt u het echte natuurgevoel ervaren? Gooi dan uw tentje uit op onze camping in Assen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zodat het u tijdens uw kampeervakantie aan niets ontbreekt. Overigens bieden wij naast de kampeerplaatsen ook mooie accommodaties aan. Van safaritent tot trekkershut, maar ook grote groepen kunnen bij ons verblijven in de één van de mooie groepsaccommodaties.

De kinderen kunnen in de schoolvakanties meedoen met een superleuk animatieprogramma. Kamperen in Assen en omgeving kan niet beter! Heerlijk al die rust en ruimte. Camping de Vledders heet u van harte welkom!

Boek uw vakantie bij onze camping bij Assen!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen