Camping bij Assen

Camping Assen

Camping de Vledders is door de ANWB/ADAC gewaardeerd met vier sterren van de maximaal haalbare vijf sterren. Onze camping bij Assen heeft deze beoordeling ontvangen door onder andere de hoge kwaliteit van de faciliteiten en het terrein. Deze beoordeling streeft met onze eis van een hoge basiskwaliteit, zonder de ambitie luxe te willen zijn. Met onze camping willen wij u een zorgeloze en rustgevende vakantie bieden. Naast onze camping in Assen is ook de omgeving voor ons van groot belang. Dit draagt namelijk mede bij aan uw vakantie en uw beleving.


Fantastisch
"Heel gastvrij welkom . Vriendelijk en behulpzaam personeel. We verbleven in een luxe safari-tent. Kamperen met net dat beetje extra. Lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Met de rolstoel was het in en om de tent ook prima vertoeven. Het sanitair was buitengewoon goed, superschoon!!

De camping ligt ook in een pracht omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ik heb zelf nog nooit zoveel vogels tegelijk horen fluiten als s'ochtends vroeg. Krijg je gewoon een glimlach op je gezicht ervan. Wat een rust geeft dat! We komen niet alleen graag terug, we komen zeker terug!! Was echt toppie!!" Mevrouw Scholte Albers met oudere kinderen.


Vakantie bij Assen

Onze camping ligt enkele tientallen kilometers ten noorden van de stad Assen. De hoofdstad van Drenthe is een prachtige plaats die zeker een bezoek waard is. Enkele bezienswaardigheden laten de geschiedenis van Assen zien. Onze camping ligt op rijafstand van Assen en bezorgt u een vakantie in Assen, maar ook in een gemoedelijke en natuurrijke omgeving.

Om het echte natuurgevoel te ervaren, kunt u op onze camping in Assen ook kamperen. Alle faciliteiten zijn aanwezig zodat het uw kampeervakantie aan niets ontbreekt. U kiest ook nog eens uw eigen kampeerplek. Kamperen in Assen en omgeving kan niet beter!

Boek uw vakantie bij onze camping bij Assen!

Kinderen
Nationaal Park
Paardenvakantie
Actieve ontspanning
Groepskamperen
Recreatieplas