Camping bij Assen

Camping Assen

Camping de Vledders is door de ANWB/ADAC gewaardeerd met vier sterren van de maximaal haalbare vijf sterren. Onze camping bij Assen heeft deze beoordeling ontvangen door onder andere de hoge kwaliteit van de faciliteiten en het terrein. Deze beoordeling streeft met onze eis van een hoge basiskwaliteit, zonder de ambitie luxe te willen zijn. Met onze camping willen wij u een zorgeloze en rustgevende vakantie bieden. Naast onze camping in Assen is ook de omgeving voor ons van groot belang. Dit draagt namelijk mede bij aan uw vakantie en uw beleving.

Vakantie bij Assen

Onze camping ligt enkele tientallen kilometers ten noorden van de stad Assen. De hoofdstad van Drenthe is een prachtige plaats die zeker een bezoek waard is. Enkele bezienswaardigheden laten de geschiedenis van Assen zien. Onze camping ligt op rijafstand van Assen en bezorgt u een vakantie in Assen, maar ook in een gemoedelijke en natuurrijke omgeving.

Om het echte natuurgevoel te ervaren, kunt u op onze camping in Assen ook kamperen. Alle faciliteiten zijn aanwezig zodat het uw kampeervakantie aan niets ontbreekt. U kiest ook nog eens uw eigen kampeerplek. Kamperen in Assen en omgeving kan niet beter!

Boek uw vakantie bij onze camping bij Assen!

Recreatieplas
Groepskamperen
Kinderen
Paardenvakantie
Actieve ontspanning
Nationaal Park