Maand mei arrangement

terug naar aanbiedingen

Maand mei arrangement: slechts € 395,-

Wilt u optimaal en voordelig genieten van de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren? Maak dan gebruik van ons speciale maand mei arrangement. In mei is de natuur op z'n mooist, de natuur is weer volgroeid en alles is weer fris groen of anders wel prachtig in bloei. Kortom, een prachtige periode om op onze camping een heerlijke vakantie te hebben.

Kinderen kunnen op ons  terrein (met bos, heide, zandverstuivingen, speelvelden en natuurbad) ravotten, klimmen, klauteren, hutten bouwen, spelen in het water, kikkervisjes vangen en nog veel meer. Tijdens de vakantieperiode is er kinderanimatie en elke dag ponyrijden.

De maand mei is natuurlijk ook een heerlijke maand om actief bezig te zijn: wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën of paardrijden/mennen. Onze camping is de perfecte uitvalsbasis om op een sportieve manier het prachtige landschap van de Drentsche Aa te verkennen. We informeren u graag in de receptie!

Voor de maand mei (donderdag 26 april t/m donderdag 31 mei) hebben we een speciale prijs. U kampeert met uw gezin (max 4 personen) voor slechts € 395,00 (all-in). 

Tarieven zijn excl. toeristenbelasting ad € 1, 20 pp/pn.

Reserveren

Verhuur
Animatie
Recreatieplas
Actieve ontspanning
Nationaal Park
Ponyrijden