Menu

Maand mei

Wilt u optimaal en voordelig genieten van de vrije dagen in mei (meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren)? Maak dan gebruik van ons speciale maand mei arrangement. In mei is de natuur op z'n mooist, de natuur is weer volgroeid en alles is weer fris groen of anders wel prachtig in bloei. Kortom, een prachtige periode om op onze camping een heerlijke vakantie te hebben.

Kinderen kunnen op ons terrein (met bos, heide, zandverstuivingen, speelvelden en natuurbad) ravotten, klimmen, klauteren, hutten bouwen, spelen in het water, kikkervisjes vangen en nog veel meer. Tijdens de vakantieperiode is er kinderanimatie en elke dag ponyrijden.

De maand mei is natuurlijk ook een heerlijke maand om actief bezig te zijn: wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën of paardrijden/mennen. Onze camping is de perfecte uitvalsbasis om op een sportieve manier het prachtige landschap van de Drentsche Aa te verkennen. 

Voor de maand mei (vrijdag 30 april t/m zondag 30 mei) hebben we een speciale prijs. U kampeert met uw gezin (4 personen) voor slechts € 450,00 (all-in). U betaalt een vast bedrag toeristenbelasting van € 36,-

Terug naar overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen