Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Vakantie 2022 in Drenthe doorbrengen?

Kijkt u ook zo uit naar de vakantie van 2022? Wij ook! Want wij kunnen niet wachten om u volgend seizoen te ontvangen op Camping de Vledders. En u hopelijk ook niet. Want op en om onze camping kent verveling geen plek. Op de camping zijn voldoende mogelijkheden om plezier te maken. En buiten de camping? Ook daar is van alles te beleven.

Vakantie 2022 boeken

Vakantie 2022 in Drenthe

Wat is er dan allemaal te doen rondom onze camping? Nou, heel veel. Bent u bijvoorbeeld een liefhebber van mountainbiken? Neem dan uw mountainbike mee! Want rond de camping, in het bosrijke gebied de Hondsrug, zijn de mooiste mountainbike-routes te vinden! Wij bieden zelfs echte mountainbike clinics aan voor de jeugd (en hun ouders). Hier worden de fijne kneepjes van het mountainbike vak bijgebracht op een leuke en actieve manier. 

Vakantie 2022 in de natuur

Wandelen, fietsen en watersport

Houdt u van actief bezig zijn, maar hoeft het niet zo explosief als bij mountainbiken? Dan kunt u in Nationaal Park de Hondsrug ook heerlijk wandelen, fietsen of kanovaren. De natuurrijke omgeving biedt allerlei mooie en aantrekkelijke routes om af te leggen over wandelroutes, fietsroutes of waterwegen. 

Eropuit met het gezin

Ook voor leuke gezinsactiviteiten zit u bij ons aan het juiste adres. Vanaf onze camping in Drenthe zijn de leukste attractieparken en dierentuinen gemakkelijk bereikbaar. Zo staat u in no time in het leuke Wildlands Adventure Zoo, in Plopsa Indoor of bij attractiepark Drouwenerzand. Dit zijn stuk voor stuk uitstekende uitstapjes om met het gezin te ondernemen!

Vakantie 2022 boeken

Plezier op de camping

Natuurlijk hoeft u de camping niet af voor een leuke tijd. op de camping zelf is namelijk ook heel veel te beleven. Wat dacht u van een verfrissende duik in de mooie Natuur- en recreatieplas? Jong en oud hebben hier de tijd van hun leven. Lekker spelen in het water, zwemmen en zandkastelen maken op het strand. Dát is het echte vakantiegevoel! Ook wordt er in de vakanties een veelzijdig animatieprogramma aangeboden. Hier worden de kinderen meegenomen in de leukste activiteiten. Dit omvat bijvoorbeeld:

  1. Vlotten bouwen
  2. Ponyrijden
  3. Klimmen, klauteren en ravotten
  4. Nog veel meer

Het moge duidelijk zijn dat de jeugd geen tijd krijgt voor verveling. En dat geldt ook voor de vakantie 2022!

Huren of kamperen?

Wij hebben op de camping keuze uit verschillende kampeerplaatsen en accommodaties. Dus komt u naar ons toe in de vakantie 2022? Dan kiest u zelf hoe u verblijft! Als u een kampeerplaats zoekt dan kunt u kiezen uit plaatsen mét en zonder elektriciteit. Ook kunt u kiezen voor groepskamperen.

Vakantie 2022 in een safaritent

Onze accommodaties in 2022

Tijdens uw vakantie 2022 kunt u bij ons kiezen uit vijf verschillende accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor het Glampinggevoel in de luxe Safaritent. Of houdt u meer van knus? Dan is de Knusse Knaus de caravan voor u!

Bekijk onze accommodaties

 

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen