Kamperen

Kamperen in Nederland

Het kampeerterrein kent verschillende sferen. Kampeervelden bij de recreatieplas, kampeerplaatsen speciaal voor tenten, kampeerplaatsen in het bos, plaatsen tussen heggen, kampeervelden meer geschikt voor ouderen / kinderen; kortom er is voor elk wat wils. Met uw boeking proberen we daar maximaal invulling aan te geven. De verdeling van de kampeervelden over het gehele terrein waarborgt rust en privacy.

Toeristische plaatsen

We zijn vooral een camping voor de toeristische kampeerder. Voor één of meerdere nachten, enkele weken of enkele maanden. Caravan/tent/camper is van harte welkom. Bij aankomst kiest u zelf een plek. Wilt u enige tijd blijven en hebt u een voorkeur voor een bepaalde plaats, dan is vooraf reserveren wel verstandig. Onze kampeerplaatsen zijn ca. 100m2 groot en de auto mag erbij blijven staan.

Reserveer uw kampeerplaats

Groepskamperen

We ontvangen elk jaar veel groepen. Vooral buiten het hoogseizoen. Groepen in verschillende groottes en identiteit: families/scholen/sportverenigingen/natuurclubs etc. Met eigen kampeermiddelen of in onze verhuuraccommodaties. We beschikken over 2 mooie groepsruimtes: 't Schoaphok en de Kapschuur. Als extra service verzorgen we ontbijtbuffetten, BBQ's en campingmaaltijden.

Groepskamperen reserveren?

Seizoenplaats

Bent u meer geïnteresseerd in een seizoenplaats? Ook dat kan! We hebben een aantal kampeervelden voor langer verblijf. U bent dan van harte welkom van begin april tot medio oktober en de caravan kan blijven staan. De kampeerplaatsen kunnen gebruikt worden met een kleinere stacaravan (lengte niet langer dan 8.00 m) of een toercaravan/vouwwagen/tent.

Boek uw seizoenplaats

Verhuur
Nationaal Park
Actieve ontspanning
Recreatieplas
Ponyrijden
Animatie