Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Een mooie groepsaccommodatie in Drenthe

Als u met een grote groep op vakantie gaat, dan is het fijn dat iedereen in één accommodatie kan verblijven. Daarom biedt Camping de Vledders een aantal groepsaccommodaties Drenthe aan, zodat elke groep gezellig met zijn allen in een accommodatie kan overnachten.

Groepsruimte 't Schoaphok

Allereerst is er groepsruimte 't Schoaphok. Deze grote groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen, die graag een gezamenlijk onderkomen willen hebben. De groepsaccommodatie Drenthe biedt onderdak aan maximaal 80 personen. Dus of u nou met uw school, vereniging, met uw voetbalclub of hele familie op vakantie wil gaan, in 't Schoapshok past het allemaal!

Waar beschikt de accommodatie over?

De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er tafels met stoelen aanwezig, zodat u altijd met de hele groep kunt ontbijten, lunchen en dineren. Ook is er een keukentje met bar, waar een koffiezetapparaat, waterkoker, gasfornuis en twee koelkasten aanwezig zijn. Er is een zxithoek met openhaard, waar u gezellig televisie kunt kijken. Ook is er een groot overdekt terras met picknicktafels. De accommodatie is gelegen naast twee sportvelden, dus voor u het weet bent u lekker aan het sporten of spelen met de groep. 

Bekijk hier de tarieven

 groepsaccommodatie drenthe boeken

Groepsaccommodatie Drenthe 60 personen

Groepsruimte de Kapschuur

Naast 't Schoaphok beschikt Camping De Vledders over nog een groepsruimte: de Kapschuur. Deze is iets soberder vergeleken met 't Schoaphok, maar zeker niet minder prettig. In De Kapschuur kunt u met een groep van maximaal 80 personen verblijven. De accommodatie beschikt over Een overdekte kap, waar u lekker kunt zitten aan de picknicktafels. Ook is er een grote loungebank in de accommodatie aanwezig. En een lekker hapje of drankje kunt u voorbereiden in de afgesloten keuken. Kortom, de accommodatie is van alle gemakken voorzien.

Bekijk hier de tarieven

Genoeg slaapplekken rondom de accommodaties

De groepsaccommodaties bieden geen mogelijkheid tot overnachten. Maar, er is wel meer dan voldoende ruimte om tenten naast de groepsaccommodatie Drenthe op te zetten. U kunt dan gebruik maken van het camping sanitair, want deze is ook niet inbrgrepen in de accommodatie. Zo kunt u heerlijk kamperen met een grote groep mensen, en toch het gevoel behouden dat u heerlijk midden in de natuur staat!

 Boek hier de groepsaccommodatie

Neem een verkoelende duik

Tijdens uw vakantie is niets fijner dan een heerlijke duik kunnen nemen in een natuurplas. Camping de Vledders is zo camping met natuur- en recreatieplas. Er is veel strandvertier voor kinderen en ook voor u is er veel te beleven bij de natuurplas. Ga eropuit met een bootje, geniet van de ondergaande zon of zoek een rustig plekje om puur tot rust te komen. Het water is dankzij het continu verversen vanuit het grondwater van uitstekende kwaliteit. Het is dus uiterst gezond om in dit natuurlijke water te baden!

Wist u dat... de recreatieplas in 2020 helemaal is vernieuwd? Er is nu een groot zandstrand, waterspeelplaats, beachvolleybalveld, drijvende speelvlotten en een steiger. Plons in de vernieuwde recreatieplas en geniet van alle nieuwe faciliteiten! 

Contact

Heeft u nog vragen omtrent de groepsaccommodaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven geheel vrijblijvend advies! Wij zijn bereikbaar via 050 4091489, via ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@devledders.nl

Camping de Vledders
Zeegserweg 2a
9469 PL Schipborg
Drenthe

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen