Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Een mooie groepsaccommodatie in Drenthe

Als u met een grote groep op vakantie gaat, dan is het fijn dat iedereen in één accommodatie kan verblijven. Daarom biedt Camping de Vledders een aantal groepsaccommodaties Drenthe aan, zodat elke groep gezellig met zijn allen in een accommodatie kan overnachten.

Groepsruimte 't Schoaphok

Allereerst is er groepsruimte 't Schoaphok. Deze grote groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen, die graag een gezamenlijk onderkomen willen hebben. De groepsaccommodatie Drenthe biedt onderdak aan maximaal 80 personen. Dus of u nou met uw school, vereniging, met uw voetbalclub of hele familie op vakantie wil gaan, in 't Schoapshok past het allemaal!

Waar beschikt de accommodatie over?

De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er tafels met stoelen aanwezig, zodat u altijd met de hele groep kunt ontbijten, lunchen en dineren. Ook is er een keukentje met bar, waar een koffiezetapparaat, waterkoker, gasfornuis en twee koelkasten aanwezig zijn. Er is een zxithoek met openhaard, waar u gezellig televisie kunt kijken. Ook is er een groot overdekt terras met picknicktafels. De accommodatie is gelegen naast twee sportvelden, dus voor u het weet bent u lekker aan het sporten of spelen met de groep. 

Bekijk hier de tarieven

 Groepsaccommodatie Drenthe Schoaphok

Groepsaccommodatie Drenthe Kapschuur

Groepsruimte de Kapschuur

Naast 't Schoaphok beschikt Camping De Vledders over nog een groepsruimte: de Kapschuur. Deze is iets soberder vergeleken met 't Schoaphok, maar zeker niet minder prettig. In De Kapschuur kunt u met een groep van maximaal 80 personen verblijven. De accommodatie beschikt over Een overdekte kap, waar u lekker kunt zitten aan de picknicktafels. Ook is er een grote loungebank in de accommodatie aanwezig. En een lekker hapje of drankje kunt u voorbereiden in de afgesloten keuken. Kortom, de accommodatie is van alle gemakken voorzien.

Bekijk hier de tarieven

Genoeg slaapplekken rondom de accommodaties

De groepsaccommodaties bieden geen mogelijkheid tot overnachten. Maar, er is wel meer dan voldoende ruimte om tenten naast de groepsaccommodatie Drenthe op te zetten. U kunt dan gebruik maken van het camping sanitair, want deze is ook niet inbrgrepen in de accommodatie. Zo kunt u heerlijk kamperen met een grote groep mensen, en toch het gevoel behouden dat u heerlijk midden in de natuur staat!

 Boek hier de groepsaccommodatie

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen