Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Fietsroutes

In samenwerking met Route.nl zijn er een aantal prachtige fietsroutes uitgezet bij ons in de omgeving. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet:

Rondje Noord- en Zuidlaren langs het Zuidlaardermeer

Tijdens deze fietsroute ontdek je de veelzijdige omgeving. Heidevelden, zandverstuivingen, elzensingels, esdorpen compleet met brink en hooilanden die in het voorjaar vol gele boterbloemen en rode zuring staan: wat is Nationaal Landschap de Drentsche Aa mooi.

Bekijk deze route

Rondje Noordlaarderbos en Balloërveld

met deze prachtige route maak je een sprong terug in de tijd. Je ontdekt het stroomgebied van de Drentsche Aa, dat de afgelopen 150 jaar nauwelijks is veranderd.

Bekijk deze route

Rondje Gasteren, Assen en Balloo

Beleef het Drenthe van vroeger. In dit nationaal landschap rij je door een decor van graslanden, bosjes, houtwallen, heidevelden en essen.

Bekijk deze route

Rondje Drentse Hunebedden langs de Aa

Met deze route ga je even terug in de tijd. Ook ligt er een aantal hunebedden aan je route, zoals bij Eext.

Bekijk deze route

Rondje Hunzedal en Hondsrug

Ontdek het prachtige Gieten en Gasselte en rij door een bijna 3000 hectare groot natuurgebied. Wist je dat je hier het bekende Boomkroonpad kunt vinden?

Bekijk deze route

Rondje Noordlaarderbos, Paterswoldse Meer en landgoederen Eelde

Vanaf het park fiets je zo het stroomgebied van de Drentsche Aa in. Tijdens de route ontdek je o.a. Paterswolde, Landgoed Lemferdinge, Paterswoldsemeer en nog veel meer.

Bekijk deze route

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen