Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping bij Zuidlaren

Komt u langs bij onze gezellige camping bij Zuidlaren? Geniet van een schitterende campingplaats of accommodatie op een van de mooiste stukjes natuur van Drenthe. Verblijf deze vakantie op een geweldige camping in de buurt van Zuidlaren en geniet van een geweldige vakantie nabij het water. Spring de zwemvijver in, ga ponyrijden met de kinderen of huur een fiets en ontdek de omgeving. Het is hier prachtig!

Vakantie boeken

Camping Zuidlaren: kamperen of huren

Houdt u van de natuur, dan bent u bij onze camping nabij Zuidlaren op de juiste plek. Met schitterende campingplaatsen van ongeveer 100m2 geniet u hier van een geweldige kampeerplaats omgeven door groen. Zoek een fijne plek uit aan de bosrand, zet de tent neer op een rustige plek tussen heggetjes of kijk vanuit de voortent uit over de schitterende recreatieplas. Kampeerliefhebbers halen hun hart op in Zuidlaren. 

camping zuidlaren met zwemvijver

Daarnaast hebben we tal van prettige accommodaties voor wanneer u zonder kampeerspullen onze kant op komt. Afhankelijk van uw wensen kiest u een geschikte accommodatie in de schitterende Drentse natuur uit. Wilt u voor volledig comfort gaan, dan kunt u vakantie vieren in een volledig ingerichte stacaravan. Toch nog een beetje dat kampeergevoel ervaren, maar dan met een extra beetje comfort? Kies dan voor een stoere safaritent met eigen overkapt terras. Bent u een echte wandelliefhebber en zoekt u een kampeerplaats nabij het Pieterpad. Kies dan voor een trekkershut op onze camping. Zo kunt u dichtbij het Pieterpad kamperen.

Camperplaats Zuidlaren

Ook wanneer u met de camper naar Drenthe komt bent u van harte welkom op onze familiecamping in de buurt van Zuidlaren. Bij voldoende beschikbaarheid kunt u bij aankomst zelf een geschikt plekje uitzoeken op onze camping. Campers zijn meer dan welkom. U kunt kosteloos gebruik maken van onze Camper Service Plaats. Waar u de vuilwatertank kan legen en voorzien van schoon water.

Boek een vakantie naar Zuidlaren

Review: Geweldig leuke camping met lieve eigenaars

"Ruime kampeerplaatsen. Wij stonden vlakbij het meertje. Superleuk om in te varen, te vissen en zwemmen. Schoon sanitair, veel activiteiten voor kinderen, leuke dingen, creatief, met natuur en ook een superspannende spooktocht. Leuke buitenritjes op ponys in naaste omgeving. Was echt prachtig. Kanoën op de Drenthse AA, wandelen, fietsen. en van de autoweg langs de camping hadden we echt nauwelijks last." - Fam. Voogt met kinderen

Camping Zuidlaren met schitterende omgeving

Zuidlaren is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe. Onze camping in Zuidlaren ligt op de grens in het plaatsje Schipborg. In de omgeving van de camping vindt u de prachtige Drentsche Aa en het Pieterpad, de bekendste lange-afstand-wandelroute van Nederland. Jaarlijks lopen vele wandelaars het Pieterpad. Bent u van plan een wandeling te maken over het Pieterpad, dan biedt onze camping in Zuidlaren de perfecte plaats om te overnachten.

Activiteiten in Zuidlaren

Naast wandelen biedt Zuidlaren en omgeving nog veel meer leuks om te doen. Zo is Zuidlaren dé plek om een heleboel hunebedden te spotten. Daarnaast is er in Zuidlaren een heuse vlinder- en insenctentuin te vinden en kunt u hier heerlijk zwemmen in het Zuidlaardermeer. Kortom, een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen!

camping zuidlaren omgeving

Boek uw plekje op onze camping in Zuidlaren

Op onze camping kunt u zowel kamperen als een accommodatie huren. Op het kampeerterrein kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. Als u liever verblijft in een luxere accommodatie, dan kunt u een Safaritent, Vledderstent of Trekkershut huren.

 

Boek uw eigen plekje op onze camping in Zuidlaren

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen