Camping in Zuidlaren

Camping ZuidlarenZuidlaren is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe. Onze camping in Zuidlaren ligt op de grens in het plaatsje Schipborg. In de omgeving van de camping vindt u de prachtige Drentsche Aa en het Pieterpad, de bekendste lange-afstand-wandelroute van Nederland. Jaarlijks lopen vele wandelaars het Pieterpad. Bent u van plan een wandeling te maken over het Pieterpad, dan biedt onze camping in Zuidlaren de perfecte plaats om te overnachten.


Geweldig leuke camping met lieve eigenaars
"Ruime kampeerplaatsen. wij stonden vlakbij het meertje. superleuk om in te varen, te vissen en zwemmen. schoon sanitair, veel activiteiten voor kinderen, leuke dingen, creatief, met natuur en ook een superspannende spooktocht. buitenritjes op ponys. in naaste omgeving echt prachtig, kano op de drenthse AA, wandelen, fietsen. en van de autoweg langs de camping hadden we echt nauwelijks last." Fam. Voogt met kinderen


 

Boek uw plekje op onze camping in Zuidlaren

Op onze camping kunt u zowel kamperen als een accommodatie huren. Op het kampeerterrein kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. Als u liever verblijft in een luxere accommodatie, dan kunt u een tent, caravan of trekkershut huren.

Boek uw plek op onze camping in Zuidlaren!

Animatie
Ponyrijden
Recreatieplas
Actieve ontspanning
Nationaal Park
Verhuur