Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Camping in Zuidlaren

Zuidlaren is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe. Onze camping in Zuidlaren ligt op de grens in het plaatsje Schipborg. In de omgeving van de camping vindt u de prachtige Drentsche Aa en het Pieterpad, de bekendste lange-afstand-wandelroute van Nederland. Jaarlijks lopen vele wandelaars het Pieterpad. Bent u van plan een wandeling te maken over het Pieterpad, dan biedt onze camping in Zuidlaren de perfecte plaats om te overnachten.

Boek uw vakantie!

Review: Geweldig leuke camping met lieve eigenaars
"Ruime kampeerplaatsen. Wij stonden vlakbij het meertje. Superleuk om in te varen, te vissen en zwemmen. Schoon sanitair, veel activiteiten voor kinderen, leuke dingen, creatief, met natuur en ook een superspannende spooktocht. Leuke buitenritjes op ponys in naaste omgeving. Was echt prachtig. Kanoën op de Drenthse AA, wandelen, fietsen. en van de autoweg langs de camping hadden we echt nauwelijks last." - Fam. Voogt met kinderen

Camping Zuidlaren

Activiteiten in Zuidlaren

Naast wandelen biedt Zuidlaren en omgeving nog veel meer leuks om te doen. Zo is Zuidlaren dé plek om een heleboel hunebedden te spotten. Daarnaast is er in Zuidlaren een heuse vlinder- en insenctentuin te vinden en kunt u hier heerlijk zwemmen in het Zuidlaardermeer. Kortom, een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen!

Boek uw plekje op onze camping in Zuidlaren

Op onze camping kunt u zowel kamperen als een accommodatie huren. Op het kampeerterrein kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. Als u liever verblijft in een luxere accommodatie, dan kunt u een Safaritent, Vledderstent of Trekkershut huren.

Camping Zuidlaren

Boek uw eigen plekje op onze camping in Zuidlaren

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen