Menu

Paasarrangement

Pasen...het startschot voor een nieuw kampeerseizoen! Haal de kampeerspullen van zolder, de caravan uit de stalling en kom genieten van een gezellig paasweekend op camping de Vledders. Tijdens de paasdagen is er vanalles te doen en te beleven op de camping. Een leuke fotospeurtocht, paaseieren zoeken, hutten bouwen, ponyrijden, broodjes bakken bij het kampvuur en nog veel meer!

Animatieprogramma Paasweekend

Ook kunt u lekker het bos in gaan voor een heerlijke wandeling of fietstocht. We informeren u graag in de receptie!

Paasontbijt

Wilt u eerste paasdag goed en gezellig beginnen? Bestel dan een heerlijk paasontbijt. Het ontbijt wordt persoonlijk bezorgd door Vledder de Paashaas. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Vier Pasen op de Vledders!

U kampeert van vrijdag 7 april t/m dinsdag 11 april met het hele gezin (max. 6 personen) voor slechts € 110,00! Nog leuker... reserveert u daarnaast voor een bedrag van minimaal € 250,00 in de zomervakantie? Dan kampeert u met Pasen voor slechts € 75,-

De tarieven zijn exclusief de toeristenbelasting van € 1,25 p.p/p.n. en elektra aansluiting*.

* De kampeerplek is voorzien van een elektra aansluiting met 6 of 10 Ampère. Gebruik van elektra is niet inbegrepen. U betaalt een voorschotbedrag voor elektra van € 3,00 per nacht. Elektra wordt bij vertrek afgerekend o.b.v. € 0,60 per kWh en verrekend met het voorschotbedrag. 

Direct boeken 

Huuraccommodatie

Heeft u geen eigen kampeermiddel en wilt u wel graag bij ons genieten van de Paasdagen? Bekijk dan hier de tarieven van onze huuraccommodaties.  

Terug naar overzicht
Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen