Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Leukste natuurcamping in Drenthe

Eigenlijk komt in alles naar voren dat de Vledders een echte natuurcamping in Drenthe is. Een prachtige natuurlijke recreatieplas, een manege of wandelingen en excursies door de natuurgebieden. Waar mogelijk wordt de natuur betrokken bij de activiteiten en het verblijf.

Natuurcamping voor jong en oud

Op en in de omgeving van onze natuurcamping is veel te beleven voor jong en oud. In spannende attracties gaan bij een pretpark, dieren spotten in de dierentuin of terug in de tijd met de Hunebedden. Dit is slechts een klein aanbod van de leuke uitstapjes  die te doen zijn bij onze natuurcamping in Drenthe.

Natuurcamping Drenthe

Animatie op onze natuurcamping in Drenthe

Wij proberen voor de kinderen op onze camping altijd een uitgebreid animatieprogramma neer te zetten. En de natuur op en rondom onze camping maakt van dit animatieprogramma dan ook een heel natuurlijke aangelegenheid. Lekker op de huifkar rijden, stenen zoeken, op speurtocht door de natuur: we doen het allemaal tijdens het animatieprogramma. 

Zandstrand en speelvlot

In 2020 is het grote zandstrand en speelvlot op onze natuurcamping in Drenthe geplaatst. Als onderdeel van de vernieuwde recreatieplas kunt u hier heerlijk zwemmen tijdens uw vakantie. Een deel van de recreatieplas blijft op een natuurlijke manier behouden, waardoor dit deel nog veel dieren aantrekt, zoals kikkers, padden, libellen en salamanders. 

Natuurcamping in Drenthe

Natuur in de omgeving

Een natuurcamping heeft natuurlijk veel natuur. Maar ook in de omgeving van onze camping voert dit de boventoon. Onze camping ligt namelijk aan de Drentse Aa, een prachtig natuurgebied met de gelijknamige rivier als middelpunt. Het gebied herbergt een prachtige verzameling aan dieren en planten en u kunt hier eindeloos wandelen en fietsen. Hetzelfde geldt voor het natuurgebied 'De Hondsrug'. Dit UNESCO Global Geopark is misschien wel het mooiste gebied van Nederland (en Nederland kent veel mooie gebieden). Dit gebied, dat gevormd is door de ijstijden, is uniek en absoluut een must see als u op onze natuurcamping verblijft.

Waar wilt u slapen?

De keuze is reuze bij Camping de Vledders. Met onze accommodaties is aan elke vakantieganger gedacht. Want of u nou gaat kamperen, een luxe accommodatie wilt, op doorreis bent of met een groep komt, er is altijd iets voor u bij!

Geniet van de ruimte op een prachtige locatie nabij de bosrand! Een Vledderstent is een 4 à 5 persoons tunneltent met een riante leef- en slaapruimte en een grote luifel.

Avontuurlijk en stoer kamperen, dát doe je in een Safaritent! De Safaritent zijn van vele gemakken voorzien en stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen.

Sfeervolle hutjes, de Zweedse Stuga’s! Ideaal voor een kort verblijf als u op doorreis bent.

Heeft u een familieweekend, een weekend met vrienden of bent u op zoek naar een locatie voor een kamp van school of een vereniging? Wij beschikken over twee mooie groepsruimtes.

Vakantie 2023 in Drenthe boeken

Bent u klaar voor een heerlijk zorgeloze vakantie op onze schitterende natuurcamping in Drenthe? We staan klaar om u van harte welkom te heten. Boek alvast uw vakantie 2023 in Drenthe

Kom naar onze natuurcamping in Drenthe!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen