Menu

Boek je vakantie online

Boeken

De leukste kindercamping Drenthe!

Bent u op zoek naar een leuke kindercamping in Drenthe midden in de natuur? Dan is Camping de Vledders een uitstekende keuze!

Kindercamping in Drenthe

Onze kindercamping in Drenthe is een echte kindvriendelijke camping. Kinderen kunnen van alles ontdekken en beleven op en rondom onze camping. De natuur ontdekken met uw eigen fantasie is voor kinderen een van de leukste en leerzaamste activiteiten! Op onze camping is er veel ruimte voor deze spannende ontdekkingstocht. Bos, heide, speelvelden, een recreatieplas met strandje en een zandverstuiving... U vindt het allemaal op onze kindercamping Drenthe!

Kindercamping Drenthe

Superleuk animatieprogramma

Natuurlijk staat ons animatieteam op onze kindercamping Drenthe ook klaar om uw kids te vermaken! Dit loopt uiteen van zeer uitgebreide kinderprogramma's in het hoogseizoen tot volop vertier in de andere vakanties.

"Wat een gave eerste kampeerervaring! Onze kinderen hebben genoten van het animatieteam en de pony's." - Familie Kramer

Kindercamping Drenthe

Uw kinderen mogen mee op een spannende spooktocht, kunnen genieten van een swingende musical, varen in een echte gondel, de natuur ontdekken tijdens een huifkartocht of zich helemaal uitleven tijdens een heuse vossenjacht! Dit geeft u ook weer extra tijd om even lekker te ontspannen op het terras of voor de tent. 

Elke week een spetterend animatieprogramma

In de zomermaanden organiseren wij op onze kindercamping in Drenthe elke week een uniek animatieprogramma. Op deze manier maakt het niet uit of u één, twee, drie of vier weken op onze camping verblijft: er is altijd wat nieuws te beleven. Zo gaan de kinderen de ene week ponyrijden, een theatershow opvoeren en spelletjes spelen bij de recreatieplas, om een week later de mooiste dingen te knutselen, op handtekeningenjacht te gaan en de lekkerste broodjes te bakken boven een vuurtje. Elke week is anders. Juist dat maakt onze kindercamping in Drenthe zo'n onwijs leuke vakantiebestemming.

Kindercamping Drenthe: lekker knutselen

Voor de échte paardenliefhebbers

Laat uw kinderen heerlijk ponyrijden. Ze mogen de pony's verzorgen, vertroetelen en opzadelen. En na die spannende eerste les? Dan mogen ze erop uit! Heerlijk zelf op de rug van een pony. En heeft u zelf een pony? Dan mag die uiteraard gewoon mee!

Ben weer helemaal kind op dé kindercamping in Drenthe

Onze kindercamping in Drenthe is er natuurlijk niet alleen voor uw kind! Er is ook aan u gedacht. In de directe omgeving stromen de rivieren de Hunze en de Drentsche Aa. Hierop kan volop gekanood worden.

Kindercamping Drenthe

Dit leuke uitstapje vanuit de camping neemt zo een hele dag in beslag! Aan het einde van de dag wordt u natuurlijk gewoon weer opgehaald en teruggebracht naar onze kindercamping in Drenthe. Plezier voor jong en oud dus! Als visser komt u in onze eigen plas of een van de vele viswateren in de directe omgeving uitstekend aan uw trekken.

Wateractiviteiten

Daarnaast kunt u natuurlijk nog veel meer ondernemen op of aan het vele water in de omgeving, zoals:

  • Roeien;
  • Zeilen;
  • Zwemmen;
  • Gondelvaren;
  • Surfen;
  • Zwemmen;
  • Strandvertier.

Kindercamping Drenthe

Lekker de omgeving in

Ook in de buurt van de camping is heel veel leuks te beleven voor kinderen. In het Drents Museum in Assen is bijvoorbeeld een leuke tentoonstelling over poppen, speciaal voor kinderen. Ook kunt u in Assen het Asserbos bezoeken. Hier is een leuke kinderboerderij, uitkijktoren en kabouterwandeling te doen. Wilt u lekker een dagje spelen? Dan is een bezoek aan Ballorig natuurlijk erg leuk. Ook dat kunt u in Assen namelijk doen.

Ook leuk voor groepen

Wist u dat u op onze kindercamping in Drenthe ook terecht kunt met groepen? WIj hebben namelijk verschillende groepsruimtes waar u met tot wel 80 personen kunt verblijven. Dit maakt deze accommodaties ideaal voor bijvoorbeeld een school- of voetbalkamp. Als u onze groepsaccommodatie 't Schoaphok of groepsaccommodatie de Kapschuur huurt, mag u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten van onze kindercamping. 

Reserveer nu uw plekje

Ziet u een onvergetelijke vakantie voor u én uw kind ook wel zitten? Of heeft u als leerkracht of voetbalvereniging een leuk kamp te organiseren? Reserveer dan nu uw plek op onze kindercamping in Drenthe of vraag hier vrijblijvend informatie aan. 

Reserveer op onze kindercamping Drenthe

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen