Werken bij

Werken bij......Camping de Vledders

Hou jij van buiten zijn? En ben je een aanpakker, en kun je goed zelfstandig en met anderen werken? En vind je het leuk om contact met mensen te hebben? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. 

Ter versterking van ons medewerkersteam zijn voor het kampeerseizoen op zoek naar enthousiaste, gastgerichte, zelfstandige en flexibele collega's.

We hebben de volgende vacatures: 

 Vacature snackbar

Stagiair receptie / front-office

Wil jij een gezellige en leerzame stageplaats, waar je in een ontspannen sfeer veel ervaring op kunt doen? Voor de periode april tot september zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair voor onze receptie. In rustige periodes worden de receptiewerkzaamheden gecombineerd met andere voorkomende werkzaamheden. 

  Bekijk hier de volledige vacature

  

 Vacature snackbar

Medewerker snackbar / winkel / terras

Werken en toch een vakantiegevoel hebben? Kom dan werken op camping de Vledders. Wij zoeken enthousiaste zelfstandige medewerkers voor alle voorkomende werkzaamheden, waarbij de nadruk ligt op werken in de snackbar, de winkel en op het terras. 

  Bekijk hier de volledige vacature

  

 Vacature ponyrijden

Begeleid(st)er ponyrijden / buitenritten

Van je hobby je (vakantie)werk maken? Grijp nu je kans!! We zijn op zoek naar een begeleid(st)er ponyrijden / buitenritten.

  Bekijk hier de volledige vacature
Actief
Aanbiedingen
Animatie
Natuur- en recreatieplas
Ponyrijden
Groepen