Visie en identiteit

Meer dan 150 jaar historie! Van puur heideveld naar boerderij en vervolgens een kampeerterrein van deze tijd. Een geweldige ontwikkeling. De dynamiek van onze omgeving; steeds een nieuwe impuls geven aan een volgend tijdperk. Onze familie heeft die veranderingen vanaf het begin, rond 1850 meegemaakt en hoopt het nog vele jaren voort te kunnen zetten. We zijn trots op ons terrein, dat ook weilanden, bos, heideveld en zandverstuivingen kent.

Prachtig decor

We zijn nauw met het gebied verbonden, dat nu de fraaie naam draagt “Nationaal Park de Drentsche Aa”. Ons kampeerterrein ligt helemaal in dat oude landschap ingevlochten. Een prachtig decor voor een aangenaam, rustig verblijf.

Natuurlijk en actief kamperen

Het authentieke en natuurlijke staat bij ons centraal. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid. En uiteraard is er volop vertier en plezier. Luidruchtig amusement treft u echter niet aan. Onze voorzieningen zijn van een hoog niveau ( 4 – sterren ANWB/ADAC ). Voor de kinderen is er heel veel te beleven op het terrein en onze pony’s hebben graag vriendjes. En de omgeving daagt uit voor verdere verkenning: te voet, op de fiets, te paard/pony enz.

Echt kamperen van deze tijd. Op de Vledders is het …….. natuurlijk genieten.

Recreatieplas
Actieve ontspanning
Animatie
Nationaal Park
Verhuur
Ponyrijden