Kampeerterrein

kamperen in NederlandOptimaal kamperen in Nederland

Camping in Drenthe

Het kampeerterrein is onderdeel van het boerderijlandgoed 'de Vledders'. Het landgoed onstond zo'n 150 jaar gelden door ontginning van heidevelden. De oorspronkelijke boerderij heeft nu plaatsgemaakt voor een prachtige camping in Drenthe, pal aan de Drentsche Aa. Omringd door bos, heide en weilanden. Helemaal ingevlochten in het fantastische mooie landschap van het stroomdal van de Drentsche Aa.

Kamperen in Nederland

Een landschap dat onze familie inspireerde bij het opbouwen van de camping. Eenheid met de natuur, waarbij we veel aandacht besteden aan het beheer en het onderhoud. De natuurlijke omgeving vindt u op onze camping terug in de ruim opgezette kampeerplaatsen, de vele groene zones en de variatie in flora en fauna.

Faciliteiten

We zijn een kampeerterrein met een hoge basiskwaliteit, zonder de ambitie luxe te willen zijn. Door de ANWB/ADAC zijn onze camping en de faciliteiten gewaardeerd met 4 sterren. Wilt u kamperen in Nederland, dan bent u bij ons aan het goede vakantieadres!

Natuur- en recreatieplas

De grote recreatieplas (ca. 30.000 m2) met zandstrand is een absolute topper. Strandvertier voor kinderen en zonaanbidders, dobberen met een bootje of surfplank, met de hengel op jacht of rustig op een bankje langs de oever mijmeren bij de ondergaande zon.

Recreatieplas
Animatie
Nationaal Park
Ponyrijden
Verhuur
Actieve ontspanning