Huren

U wilt lekker even weg en genieten van het campingleven, maar u heeft geen eigen kampeermiddel? Camping de Vledders heeft diverse verhuurmogelijkheden. Voor zowel kleine als grote gezelschappen. Bijvoorbeeld door een Hippe Kip caravan huren in Drenthe.

 Vroegboekkorting

Een Hippe Kip caravan

Nieuw en hip, onze  Hippe Kip caravans zijn ouderwetse Kip caravans, in een nieuw jasje. Tijden veranderen en ook kamperen wordt steeds moderner.

  Lees meer over onze Hippe Kip caravan »

 

 Safaritent

Een Safaritent (NIEUW)

Avontuurlijk en stoer kamperen, dát doe je in een SafaritentDe Safaritent zijn van vele gemakken voorzien en stijlvol ingericht met steigerhouten meubelen. De tenten zijn geschikt voor 4 à 5 personen. De Safaritenten staan op een rustig veld, langs de bosrand en dichtbij het strand. 

  Lees meer over onze Safaritent »

 

 Vledderstent de Waard Velduil

Een Vledderstent

Houdt u van het campingleven? Maar niet van het op- en afbreken van een tent? Kies dan voor kamperen zonder ongemak! Prachtig gelegen langs de bosrand en nabij het strand vindt u bij ons  compleet ingerichte Vledderstenten.

  Lees meer over onze Vledderstent »

      

 Vroegboekkorting

Een trekkershut

Sfeervolle hutjes, de Zweedse Stuga’s! Ideaal voor een kort verblijf als u op doorreis bent, maar ook zeker geschikt voor een langere periode.

  Lees meer over onze Trekkershut »

  

 

Een groepsruimte

Hebt u een familieweekend, een weekend met vrienden of bent u op zoek naar een locatie voor een kamp van school of een vereniging? Wij beschikken over twee mooie groepsruimtes.

  Lees meer over onze groepsruimtes »

 

Actieve ontspanning
Nationaal Park
Ponyrijden
Verhuur
Animatie
Recreatieplas