Wandelvakantie

Wandelen in Nederland

Drenthe is een wandelprovincie bij uitstek. En het Land van Aa en Hunze rondom ons kampeerterrein wel in het bijzonder. Het kleinschalige landschap met z’n verrassende doorkijkjes en eindeloze vergezichten boeit elk moment. En onderweg is er altijd wel een Drent in voor een praatje. De tijd heeft alle tijd.

Een aantal lange afstandswandelpaden lopen letterlijk over de stoep van de Vledders. Het Drenthepad, het Pieterpad en het onlangs geopende Groot-Frieslandpad: deze 3 Lange Afstands Wandelpaden (LAW’s) komen achter ons kampeerterrein bij elkaar.

Daarnaast heeft het Drentse Landschap twee prachtige lange afstandswandelingen nabij ons terrein ontwikkeld: 'de Loop van de Drentsche Aa' en 'Dwars door Drenthe langs alle hunebedden'. Prachtige etappes door het vijf sterren landschap.

Ook is er een keur aan 'Knapzakroutes' met uitgebreide achtergrondinformatie. Het Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten blijven niet achter en ook de Historische Verenigingen van de dorpen hebben fraaie wandelingen ontwikkeld.

Ze zijn allemaal te verkrijgen in onze receptie, met gratis “een verhaal” er bij. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden om één of meerdere van deze paden te lopen. Ons terrein is een uitstekende basiskamp voor het wandelen van een aantal etappes.

Overnachten bij wandelvakantie Nederland

Met overnachting in een eigen kampeermiddel of in één van onze huuraccommodaties kunt u meerdere dagen zorgeloos wandelen. In combinatie met het uitstekende openbaar vervoer is dat prima te doen.

Wandelen in Nederland maakt het hoofd leeg en vanaf ons kampeerterrein is het….natuurlijk genieten.

Bekijk ook eens ons wandelarrangement met vele extra's.

Recreatieplas
Nationaal Park
Verhuur
Actieve ontspanning
Ponyrijden
Animatie